2777
2789
عنوان

داداشم یه حرکتی کرد خ ناراحت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 29 پست
آره محلش نده بعدا هم گفت بگو چیزی که عوض داره گله نداره تو به همسرم احترام نمی زاری نباید هم انتظار ...

همون شب بهش گفتم من دیگه به خانمت احترام نمیگذارم.چون ناراحت شدم هیچی نگفت رفت.الانم زنگ زد اصلا ج ندادم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همسرم ناراحت شد میگه چرا داداشت بژ احترامی میکنه

کاملا حق داره وشما تولد نرو یا اینکه با پیام دلیل نرفتنتو به داداشت توضیح بده البته نه بعد از مراسم الان بیان کن که شرمنده به این دلایل نمیتونم شرکت کنم 

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
آره محلش نده بعدا هم گفت بگو چیزی که عوض داره گله نداره تو به همسرم احترام نمی زاری نباید هم انتظار ...

همسر من اصلا هیچ بی احترامی بهش نکرده خیلی زشت بود سه بار گفتم سلام میرسونه ساکت بود بعد اون حرفو زد

کاملا حق داره وشما تولد نرو یا اینکه با پیام دلیل نرفتنتو به داداشت توضیح بده البته نه بعد از مراسم ...

میخوام به دختره تولدشو تبریک نگم کلا دیگه کمتر رفت امد کنم چون خیلی حرکاتش زشته مدتم پشت سر همه حرف میزنه

میخوام به دختره تولدشو تبریک نگم کلا دیگه کمتر رفت امد کنم چون خیلی حرکاتش زشته مدتم پشت سر همه حرف ...

اینا آتیش میندازن تو خانواده اطراف آره دورشو 

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
همسر من اصلا هیچ بی احترامی بهش نکرده خیلی زشت بود سه بار گفتم سلام میرسونه ساکت بود بعد اون حرفو زد

زنگش رو جواب نده، اگه الان شوهرت رو نادیده بگیری پس فردا هیچ کس براش تره هم خورد نمی کنن

زنگش رو جواب نده، اگه الان شوهرت رو نادیده بگیری پس فردا هیچ کس براش تره هم خورد نمی کنن

خودمم همین نظرو دارم میتونه شیرین زبونی کنه منو بکشونه تولد زن خودشو خوشحال کنه ودر دلش بگه شوهرشو کنف کردم هیچ کاری هم نتونست بکنه اگه قضیه رو بزرگ کنم و بهش بی محلی کنم میفهمه من باهاش سوخی ندارم

مراقب باش میان حقیقت و غیر حقیقت فاصله ی کمیه. با تغییر لحن ،نمیشه گفت کسی یادش داده. وقتس برادرت گفته یه کادو کوچیک بگیر ببر. دلت بزرگ کن

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
خودمم همین نظرو دارم میتونه شیرین زبونی کنه منو بکشونه تولد زن خودشو خوشحال کنه ودر دلش بگه شوهرشو ک ...

گلم مراقب باش بعضی وسوسه ها از طرف شیطان.گول وسوسه های ذهنت رو نخور. چشم پوشی کن 

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

شاید دختره پرش نمیکنه من وقتی ازدواج کردم از همون اولش شوهرم روابطش با خواهرش خوب نبود خواهرش خیلی اذیتش میکرد سر جهیزیه خریدن و اینک شوهرش چندبار کتکش زد و این پشتش داومدع بوذو آخرسر خواهر شوهرم دوباره برگشته بود سر زندگیشون  و ب شوهر من گفته بوده دخالت نکن و دیگ رابطشون خراب شده بود بعد ک ما ازدواج کردیم  هر موقع دعواشون میشه مادرشوهر عفریطم میندازه گردن من میگم ب من چه بابا این دوتا از اولشم خوب نبودن باهم  و دختر تو خواهر خوبی نبوده براش دعواهای اینا ب من مربوط نیس  بابا

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
شاید دختره پرش نمیکنه من وقتی ازدواج کردم از همون اولش شوهرم روابطش با خواهرش خوب نبود خواهرش خیلی ا ...

حلوی خودم داشت پشت سر برادر بزرگم حرف میزد نه یکبار بارها.از منم نظر میخواست حتی همسرمم میگه زنش مشکل درست کنه