2777
2789
هیرکاتشینیون

من رفتم تو شغل ناخنکاری با هزار بدبختی یادش گرفتم و خرج کردم الان تمام پوستم بسدت حیاسیت گرفته صورتم نابود شده خیلی داغون شدم هم روحی جسمی میخولم یه کار شروع کنم که خوب باش برام 🥺😭💔

جنس دندونات شاید بده

برو جرمگیری کن البته اگه دندونات زیاد فاصله از هم ندارن 

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😔 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جنس دندونات شاید بدهبرو جرمگیری کن البته اگه دندونات زیاد فاصله از هم ندارن لطفا یه صلوات بفرستید بر ...

عزیزدلم صلوات فرستادم 

منم مثل خودت روزآی جهنمی رو میگذرونم 

تنها چیزی که کمی آرامشم میده خون ۴قل و ۷ مرتبه آیه الکرسی و ۵۰ آیه قران و گفتن دائم ذکر استغفروالله☘️☘️☘️

عزیزدلم صلوات فرستادم منم مثل خودت روزآی جهنمی رو میگذرونم تنها چیزی که کمی آرامشم میده خون ۴قل و ۷ ...

ممنون گل دستت درد نکنه عزیزم 😔😔😔 اشکام بی اختیار می ریزن

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
2803