2777
2789
دقیقا منم همینجور نکنه هر چی سنمون می‌ره بالاتر نیازی به مکمل نداریم 😂

نمیدونم شاید بخاطر دیابت و این مسایل میترسن من وزنمم زیاد نشد همش ۶۰کیلوم اخرش ۶۵ شدم گفت مولتی فقط وزن خودت زیاد میکنه ربطی به جنین نداره گفتم خودمم وزنم زیاد نیست نگاه تو چشمام کرد گفت نه مولتی نیاز نیست منم ساکت شدم 

مولتی بیشتر به مادر کمک میکنه تا جنین ،آدم مواد غذایی رو بیشتر باید از طریق مواد غذایی پیدا کنه ،دکتر من میده ولی به نظرم زیاد فرقی نکنه

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                   تو راهی دارم ،😍                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم شاید بخاطر دیابت و این مسایل میترسن من وزنمم زیاد نشد همش ۶۰کیلوم اخرش ۶۵ شدم گفت مولتی فقط ...

شما دیابت بارداری داشتی ؟ قند ناشتا و اولش چی بود ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم شاید بخاطر دیابت و این مسایل میترسن من وزنمم زیاد نشد همش ۶۰کیلوم اخرش ۶۵ شدم گفت مولتی فقط ...

آهان ممنون ،منم ازمایش دادم هفته ۲۱ هستم خدا کنه دیابت نداشته باشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دقیقا منم این ماه زایمانمه کلا ۵کیلو اضافه کردم دکترم همش میگه میترسم اضافه وزن بگیری و از این حرفا ی بار خیلی ضعیف شده بودم بهم امپول نوروبیون داد همین

مولتی بیشتر به مادر کمک میکنه تا جنین ،آدم مواد غذایی رو بیشتر باید از طریق مواد غذایی پیدا کنه ،دکت ...

دکتر منم میگه باید از طریق مواد غذایی ویتامینارو جذب کنی نه قرص نمی‌دونم شاید روش دکترا تا چند سال پیش تغییر کرده 😐

دقیییقا دکتر منم اصلا مولتی ویتامین نداد و گفت نیازی نیست الان عذاب وجدان دارم 😐😐هرچی بهش گفتم مول ...

اون دکتره خودش واردتره وقتی گفته دیگه نگرانی چرا

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
پس شماهم مولتی نمیخوری؟منم فقط ففول و ویتامین دی حتی کلسیم نمیخورم فقط ی مدت چون دستم گز گز میکرد به ...

نه

مولتی نداد

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40