2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
درسای پایه چی؟

دیگه هر کی معماری داره باید اونام پاس کنه

بپرس ببین زشته کدوم از دخترا معماریه

که باهاش مچ بشی

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
دیگه هر کی معماری داره باید اونام پاس کنهبپرس ببین زشته کدوم از دخترا معماریهکه باهاش مچ بشی

رشته*

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
2804

عزیزم چون دانشجویی میگم من تایپ فوری انجام میدم برای دانشجوها و معلما و اساتید و دانش آموزا نمونه کار هم زیاد دارم هزینه هم بعد تحویل فایل ازتون میگیرم قیمت خیلی مناسب هم میگیرم تایپ ساده اسلایدی 6 هزار میگیرم

من تابپ برگه امتحانی و طرح فرم درس و برنامه هفتگی و کلا انواع تایپ فرمول و جدول و شعر و همه چی انجام میدم هزینه بعد تحویل فایل به مشتری میگیرم و نمونه کار هم دارم خواستید بیاید ایتا یا روبیکا یا تلگرام نمونه کارامو واستون بفرستم دوستان خوبم من تایپ ورد و پاورپوینت و تبدیل فایل به پی دی اف با هزینه مناسب و دستمزد بعد انجام کار و تحویل فایل به شما گرفته میشود تایپ ساده اسلایدی ۶ هزار تومن میگیرم هر تایپی خواستید در خدمتم 🙏

آیدی ایتا:@khoday_mn2023

آیدی تلگرام:@banoay_a

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

الحق که ترم اولی هستی معلومه این چیزا رو هنوز نمیدونی خب انتخاب واحدها متفاوته یکسری دروس پیش نیاز ندارن و به دلبخواه میتونی هرکدومو خواستی انتخاب کنی خب شمام قبلا با هم هماهنگ نکزدین که همتون یه درسهای مشخص رو انتخاب کنید از بین دروس بدون پیش نیاز هرکی هرچی دلش خواسته انتخاب کرده و طبق پیش نیاز اون درس ترمهای بعد انتخاب واحد می‌کنه بنظرم میتونی سر هرکلاس ی دوست معمولی پیدا کنی قرار نیس همه واحدها رو باهاش یکی باشی منکه اصلا از دوستی و اکیپ تو دانشگاه خیری ندیدم خصوصا بین دخترا بیشتر حسادت و دشمنیه اینم نصیحت ی فارغ التحصیل ب ترم اولی

الحق که ترم اولی هستی معلومه این چیزا رو هنوز نمیدونی خب انتخاب واحدها متفاوته یکسری دروس پیش نیاز ن ...

مرسی عزیزم بیشتر دارم میترسم 😐

نمیشه که ننها موند

2805
معماری

معماری اتفاقا چون واحد‌های عملی داره ممکنه سر یسری پروژه ها گروه بندی بشید و کارای گروهی تحویل بدید اینجوری بیشتر باهمگروهیات ارتباط خواهی داشت تازه تو دانشگاه ها گروه های مجازی میزنن دانشجوها برا گفت و گوی متفرقه و هماهنگی کلاسها و اطلاع‌رسانی ها

مرسی عزیزم بیشتر دارم میترسم 😐نمیشه که ننها موند

نترس عزیزم همه مثل هم نیستن اما حواستم جمع کن چون خودت درونگرایی شاید با هرکسی نسازی اما از کل اون دانشگاه و همکلاسیاش و دوستاش فقط یه رفیق برام موند اونم شد شوهرم بهترین رفیق روزای سختم😂

حالا نری همین ترم اولی رل بزنیا گفتم همه مثل هم نیستن ولی درون‌گراها خیلی خوبن من برونگرام ولی با درون‌گراها راحتترم  

2801