2777
2789
عنوان

شوهرم پیش همه بهم میگه چاق😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 6510 بازدید | 191 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۶۷ کیلو ولی شکم و پهلو زیاد دارم 😭خیلی حالم بدهههه

من 92کیلو هستم  اماشوهرم بنده خداچیزی تو روم نمیزنه البته قدم بلنده

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
عع؟ دیدی گفتم دنبال بهونس؟ چشمش فلانی رو گرفته مرتیکه هیز از این برات شوهر درنمیاد خدا بهت صبر بده

نه طرف خواهر خودشو میگه حداقل این یه اخلاقش خوبه که اصلا خیر نیست

اخه حرصم میگیره میگه تو هر لباسی نباید بپوشی فلان بسان اگه لاغر کنم باسن و سینه ام لاغر میشه 😭😭😭ک ...

ایشششش دختر خداروشکر کن ما تپلا حداقل باسن سینه داریم بقیه که در حسرتش میسوزن بعدم مگه قبلا ندیده بودت من که میخام لاغر کنم شوهرم میگه منکه قبلا اینطوری عاشقت شدم تازه میگه با نمک تر هم هستی شوهرت باید همونجور که اولین بار دیدت بخوادت مگه میشه پیش خودش بگه بعدا تعقیرش میدم

عزیزم منم وزنم زیاده خیلی ۸۰ کیلو ام اما اونقدرا بد نیست که تو چشم باشم رژیم هم میگیرم تا ۷۵ کیلو که ...

عزیزم توام ب حرف شوهرت گوش نکن مشکل اضافه وزن تو سلامتیتو درگیر کرده بااااید لاغر کنی و شوهرت بااااید اینو درک کنه بحث سلامتی با بحث زیبایی و دلبخواه شوهر زمین تا آسمون فرق داره 

روز اول کور بوده ندیده؟! اینو بش بگو تو بدن خانما این طبیعیهمنم چهل و هفت کیلوعم نامزدم مدام میگه کو ...

اخه من لاغر بودم خیلییی یهو تو یه سال ۱۰ کیلو به بالا چاق شدم از وقتی که باهم نامزد کردیم

خب راس میگه یکم وزنتو بیار پایین با یه تیر دو نشون بزن هم وزنتو پایین بیار هم اون بنده خدا بتونه بغ ...

اینا همش بهونه من با این توپولیم شوهرم یه جوری بغلم میکنه انگار زن خوشکل تر از من تو دنیا نیست اون یا خوشش میاد جلو بقیه هی بگه واسه خندیدن خودشون یا اینکه دوستت نداره ادمی که عاشقه هزارتا عیب هم عشقش داشته باشه به چشمش نمیاد توپولی که دیگه چیزی نیست

ب تخمدون راستت بگیر الان گیرش رو چاقیه دو روز دیگ میگ دماغت کجه باز ب فکر عمل بیفتی باز میگ ابروهات فلانه. چاق باشی لاغر میخان لاغری میگن یکم گوشت بگیرزیر دست ادم بیاد موهات کوتاهه میگن همش میری ارایشگاه کوتاه میکنی موی بلند دوسدارم موهات بلنده میگن چیه همین موهات همش تو دست پایه همه جا خونه پر مویه رنگ نکنی میگن یکم تنوع بده زنای مردم همش در حال قر وفر رنگ کنی میگن چ رنگیه سنت رفته بالا فقط پول اضاف گیر اوردی بخام بگم تا صبح هس ازاخرم بیشورا ننه شونو از همه بیشتر میخان