2777
2789
عنوان

من زشت ترین دختر زمین شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 55 پست
چون تو سن ما درس از همه چی مهم تره زندگی رو یکی دو سال دیگه هم میشه کرد به نظرم و حسابی وقت هستش ولی ...

واسه ماهایی که تنها دل خوشی خودمون و خانوادمون اینه که بچش یه رشته خوب قبول شه وقتی که همه توانشونو میزارن از همه چیز میگذرن تا ماها قبول‌ شیم به نظرم کمترین کاری کل میتونیم بکنیم اینه که به بهترین شکل ممکن درس بخونیم🫠

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای قوزک پا که پور پور میشه چیزی سراغ نداری،ابرو برام نذاشته

کرم  جی jey 

حمومم میری نرم کننده بزن ب پات 

ولی مواظب باش سر نخوری تو حموم 

بشین و انجام بده 

😂😂😂خدایا حتما باید بمیریم روحمون شاد بشه ؟ نمیشه همینجوری روحمونو شاد کنی ؟خدایا بخاطره سیب مارو از بهشت بیرون کردی بخاطره اب انگور مارو از زمین میفرستی جهنم .اخه خدا چرا انقدر با میوه و اب میوه مشکل داری ؟؟ خدایا چرا میخواییم بیاییم خونت باید این همه هزینه کنیم وقتی هم مارو به مهمونیه خودت دعوت میکنی باید هیچی نخوریم خدایا میخوایی اصن با هم رفت و آمد نکنیم ؟؟🤣 بالاخره تو کوچه ما هم عروسی میشه ❤️امید دارم همچنان 💓💓💓

چون تو سن ما درس از همه چی مهم تره زندگی رو یکی دو سال دیگه هم میشه کرد به نظرم و حسابی وقت هستش ولی ...

دقیقا منم ب همین فکر میکنم حتی منی ک هر ی روز در نیون میرفتم حموم الان شدم هفته ای یک تا دوبار 

سرمو با شال میبندم ک موهام نبینم 

اینه پوسوندم نبینم خودمو 

حالم بهم میخوره از خودم اما دقیقا زندگی میشه بعد کرد اما تایم طلایی بره برنمیگرده من از شدت استرس اللن امروز ۱۳ ساعت خوندم اما درست نیس باید بکنم ۱۲ ساعت اینجوری بازدهی ندارم

من استعداد چاقی ندارم (به خصوص توی دو سه سال اخیر فکر کنم هارد استعدادم سوخته 😅چون قبلا تا این حد و ...

خوب تو که کردی اینکارم بکن ببین من عکسامو بدم برگات میریزه از بس لاغر بودم این کارو کردم قشنگ وزن اضافه کردم الان پشیمونم البته

دقیقا منم ب همین فکر میکنم حتی منی ک هر ی روز در نیون میرفتم حموم الان شدم هفته ای یک تا دوبار سرمو ...

۱۳ ساعت الان خوندن اشتباه اینو از منی که پارسال این کارو کردم به عنوان یه نصیحت قبول کن الان دارم از اول مرداد پیوسته هر روز هر روز ۱۱ ۱۱ و نیم میخونم و مفید میخونم و بازدهی حیلی خوبی داره تا اینکه الان ۱۳ ساعت بخونم و بازدهی کم باشه 

فقط داری دنبال بهونه میگردی تا دیگه درس نخونی

ی میگی شما من امروز ۱۳ ساعت خوندم از استرس خوابم نمیبره الان مغزم نمیکشه وگرنه بازم میخوندم 

من فقط دلم گرفنه وگرنه دنبال جا زدن نیستم خودم انتخاب کردم پشت بمونم کسی مجبورم نکرد ک 

کرم جی jey حمومم میری نرم کننده بزن ب پات ولی مواظب باش سر نخوری تو حموم بشین و انجام بده

فقط همون گردی کنار یه پامه خوبم نمیشه ،جی امتحان کنم خیلی بد شده پام، مرسی 🤗

خوب پس خوبه چون هر رشته ای ارزشش نداره مثلا رشته من ارزش اون همه حرص خوردن برای درس نداشت دیر متوجه ...

نه من واقعا علاقه دارم🥲و خانوادم به شدت مخالف پزشکی هستن ولی خب به نظر خودم ارزشش رو داره که امسال رو بمونم پشت تا قبول شم

۱۳ ساعت الان خوندن اشتباه اینو از منی که پارسال این کارو کردم به عنوان یه نصیحت قبول کن الان دارم از ...

میدونم گلم من استرسم شدید شده چند روزه سر همینه همش حس میکنم باید بخونم 

وگرنه مشاورمم گفته ۱۲ ساعت

نه من واقعا علاقه دارم🥲و خانوادم به شدت مخالف پزشکی هستن ولی خب به نظر خودم ارزشش رو داره که امسال ...

کار خوبی میکنی،کسی میشناسم دو سال پشت کنکور موند تا پزشکی قبول شد الانم تموم شده درسش 

2810