2777
2789
عنوان

فکر کنم تو بیمارستان جابجا شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 43 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما چجوری کنار میایی؟؟

به سختی، من تا گازو پاک نکنم پاکش نمیکنن ، دستشویی و حموم و.. هم همینطور همیشه دعواس الان بهتر شدن یکم من مامانم حتی اشپزیم نمیکنه، بار همه چی رو دوش خودمه از کلاس شیشم تا الان که بیست سالمه تازه کنارشم درس خوندم

در من کسی پیوسته تو را دوست دارد🧸🍂
همه ی این افکارت اثبات کننده ی وسواس فکریت در همه ی زمینه هاست گلم، لطفا تا دیر نشده درمان کن چون بع ...

اینکه میگم ممکنه بچه این خانواده نباشم وسواس فکریه؟ آخه هیچیم شبیهشون نیست...

آره قبول دارم یکم وسولس دارم ولی خانوادمم رعایت نمیکنن و همین باعث شده من حساس تر بشم

شما که عقدی انشاالله زودتر میری سر خونه زندگی خودت....

تا اون موقع هم سعی کن مثبت اندیش باشی و موقع غذاپختن مادر کنارش نباشی ....

اگه بعدها تو زندگی خودت دیدی خیلی مسیله وسواس اذیتت میکنه می توانی مشاور کمک بگیری....

منم خانواده همسرم خیلی به بهداشت اهمیت نمیدن

اوایل خیلی اذیت بودم الان سعی کردم کنار بیام یعنی راهکار دادم به خودم

به سختی، من تا گازو پاک نکنم پاکش نمیکنن ، دستشویی و حموم و.. هم همینطور همیشه دعواس الان بهتر شدن ی ...

من کاری به گاز و دسشویی و اینا ندارم ولی اون چیزی که میخوایم بخوریم مهمه 

چه راهکاری؟ یعنی الان از این گوشت بخورم اشکالی نداره؟

مثلا دیدم که لیولنها رو آب میکشه اصلا با مایع و... نمیشوره!

لیوانهاسون همیشه کثیفه،الان خودم وسایل آماده میکنم لیوان خودمو میشورم

برای بچه امم از خونه می برم،آبش که تو قمقمشه،ظرف و قاشق بچگونه و سخصی داره اونو می برم

یا میوه ها رو نمیشوره فقط یه دور از آب میگذرونه! گل روشونه هنوز!!

من میوه هایی بچه امو می برم با مایع تمیز میشورم ،بشقاب و .. اسم میشورم میارم براش

و.....

اینکه میگم ممکنه بچه این خانواده نباشم وسواس فکریه؟ آخه هیچیم شبیهشون نیست...

اره گلم خودت متوجه نمیشی اما درمورد همه ی مسائل وسواس و ی جوری شک داری، شک غیرقابل کنترل، خیلیامون عزیزم ب این چیزایی ک گفتی و یا خیلی چیزای مهم تر حساسیم مثلا قسمت دست نشستن پدر منم گاهی متاسفانه این طوره و من واقعااا چندشم میشه یا مثلا درمورد خرما مادرم معمولا خرمارو نمیشوره و من بدم میاد، اما درمورد همه ی مسائل حساسیت و چندش شدنم کنترل شده ست و توی زندگیم اخلال ایجاد نمیکنه منم ب شستن گوشت حساسم اما اگه همچین موردی پیش بیاد که خیلی وقتا  مثلا تو کمپ و پیکنیک و دور همی های دوستانه دیدم پیش اومده سریع ذهنم و میبرم سمتی کدخب رو آتیش یا اجاق حرارت میبینن و میکروباش از بین میرن و هیچوقت گشنگی نمیکشم یا به واقعی بودن پدرو مادرم شک نمیکنم، گلم اولین قدم اینه که اطرافیانت رو با ویژگیهای بد و متفاوت شخصیتیشون بپذیرید و مرحله ی بعد که خیلیییی مهمه اینه که ویژگیهای بدِ خودت رو هم بشناسی و قبول کنی و بپذیرید که مثلا فلان حساسیتم نسبت به نرمِ جامعه خیلیییی بالاست و باید کمش کنم

اره گلم خودت متوجه نمیشی اما درمورد همه ی مسائل وسواس و ی جوری شک داری، شک غیرقابل کنترل، خیلیامون ع ...

آره درست گفتی شک دارم

اما شوهرمم خیلی اذیتم میکنه شاید بخاطر اونه وسواسم بدتر شده

مثلا دیدم که لیولنها رو آب میکشه اصلا با مایع و... نمیشوره!لیوانهاسون همیشه کثیفه،الان خودم وسایل آم ...

وای این خیلی بده

خوبه که برای بچت جداگونه میبری چون بچه ممکنه مریض بشه واقعا