بچه ها من یه همکار دارم حدودا یک ساله بهش علاقه دارم اون اول شروع کرد به توجه کردن و صمیمی شدن با من و هی میومد دور و برم.جوری که توجه هارو جلب میکرد رفتاراش.ولی با اینکه چندبار به بهونه هایی شمارمو بهش دادم هیچوقت باهام تماس نگرفت حتی سیو هم نمیکنه...بعد هروقت که اومدم بیخیالش بشم و باهاش کاری نداشته باشم نمیذاره میاد دوباره دور و برمو صحبت میکنه، آخرینبار تلفنی یه مشکلی رو ک تو شرکت واسم پیش اومد زنگ زدم بهش گفتم دردو دل کردم اونم دلداری داد ولی زیاد نمیخواست دخالت کنه محتاطه کلا.بعد بهش گفتم ب گوشی شرکت زنگ میزنی یوقت برنداشتم به خودم زنگ بزن اینجور وقتا انگار عقب میکشه و گارد داره نسبت به نزدیکتر شدن بهم...ارتباط خصوصی نمیخواد برقرار کنه.بعد امروز که اومده بود من کاری بهش نداشتمو تو خودم با گوشیم بودم هی میومد نزدیک من کاراشو انجام میداد و همراه آهنگ کنار میز من میخوند بعدم ب یه بهونه ای نشست کنارم و یکاریو باهم انجام بدیم درحالی ک اصلا واجب نبودش...من نمیدونم چرا اینکارو میکنه خب وقتی تو ارتباط خصوصی و نزدیک شدن بمنو نمیخوای چرا وقتی میام بیخیالت بشم از فکرت بیام بیرون میای میچسبی دوباره؟ نمیدونم آیا دلش برام میسوزه چرا اینجوری میکنه بخدا موندم من اذیت میشم وقتی کاراش با هم نمیخونه رفتارش جوریه انگار خودشم خوشش میاد ازین موضوع