2777
2789

بچه ها من یه همکار دارم حدودا یک ساله بهش علاقه دارم اون اول شروع کرد به توجه کردن و صمیمی شدن با من و هی میومد دور و برم.جوری که توجه هارو جلب میکرد رفتاراش.ولی با اینکه چندبار به بهونه هایی شمارمو بهش دادم هیچوقت باهام تماس نگرفت حتی سیو هم نمیکنه...بعد هروقت که اومدم بیخیالش بشم و باهاش کاری نداشته باشم نمیذاره میاد دوباره دور و برمو صحبت میکنه، آخرینبار تلفنی یه مشکلی رو ک تو شرکت واسم پیش اومد زنگ زدم بهش گفتم دردو دل کردم اونم دلداری داد ولی زیاد نمیخواست دخالت کنه محتاطه کلا.بعد بهش گفتم ب گوشی شرکت زنگ میزنی یوقت برنداشتم به خودم زنگ بزن اینجور وقتا انگار عقب میکشه و گارد داره نسبت به نزدیکتر شدن بهم...ارتباط خصوصی نمیخواد برقرار کنه.بعد امروز که اومده بود من کاری بهش نداشتمو تو خودم با گوشیم بودم هی میومد نزدیک من کاراشو انجام میداد و همراه آهنگ کنار میز من میخوند بعدم ب یه بهونه ای نشست کنارم و یکاریو باهم انجام بدیم درحالی ک اصلا واجب نبودش...من نمیدونم چرا اینکارو میکنه خب وقتی تو ارتباط خصوصی و نزدیک شدن بمنو نمیخوای چرا وقتی میام بیخیالت بشم از فکرت بیام بیرون میای میچسبی دوباره؟ نمیدونم آیا دلش برام میسوزه چرا اینجوری میکنه بخدا موندم من اذیت میشم وقتی کاراش با هم نمیخونه رفتارش جوریه انگار خودشم خوشش میاد ازین موضوع

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عجب ساده ای دختر

این یعنی با یه مرد عوضی هوسباز مواجهی

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم

نه بابا هیچی بهش نگو

اون مردک به فکر اینه که بهت نژدیک شه و بره توی فاز حال و.....  و به دنبال رابطه جدی نیست

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم

شايد چون دوسش داري فكر ميكني داره بهت توجه ميكنه

شايد با همه همينجوره

يا رفتار معموليش همينه

بهش توجه نكن ب نظر من

اگه ميخواستت خودش قطعا ميومد جلو

دوستان، ميشه لطفاً براي آرامش روح مامانم يه صلوات بفرستين...❤️
خب حتی اگ هدفشم اینه نباید پیشنهاد بده؟

خب قبلش داره زمینه سازی میکنه که تو بدونی طرف جدی نیست. 

این تیپ رفتار مال شیطنته