بردمش دکتر ایبوپروفن و سرماخوردگی کودکان و آزیترومایسن داده هز ۸ ساعت
فقط چند سی سی بدم ننوشته
زنگ زدم دکتر رفته بود
کسی میدونه چقد بدم
وزنش حدود ۹ کلیو و ۷۰۰ هست
بیا با نخستین بارانی که میبارَد، دوباره زاده شَویم ..🌱💚تنها افرادی که رنج نمیکشند و ناراحت نمیشوند مُردهها هستند، زنده بودن یعنی گاهی آسیب دیدن، شکست خوردن، دچار اضطراب شدن، اشتباه کردن ؛و همچنان ادامه دادن.🌱
بیا با نخستین بارانی که میبارَد، دوباره زاده شَویم ..🌱💚تنها افرادی که رنج نمیکشند و ناراحت نمیشوند مُردهها هستند، زنده بودن یعنی گاهی آسیب دیدن، شکست خوردن، دچار اضطراب شدن، اشتباه کردن ؛و همچنان ادامه دادن.🌱
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تا جاییکه من میدونم از هر کدوم دو سی سی باید بدی ولی بزار بقیه هم بیان نظر بدن
ایبوپروفن هم یه ربع بیست دقیقه بعد غذا بده نباید معده ش خالی باشه ، بین شربت ها هم فاصله بنداز حداقل نیم ساعت
واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
سلام عزیزم توی نی نی سایت شربت تب بر سرچ کن تاپیکاش میاد فعلا آزیترو رو نده هر چند که میدونم شبی ۲و نیم سی سی هست ولی شک دارم.از فردا شروع کن از دکتری بپرس چون الان واجب همون تب بر هست
من یه بار زنگ زدم گفت صدامون ضبط میشه نمی تونیم راهنمایی دارویی کنیم زنگ بزن به فلان شماره( اشتباه نکنم ۱۹۴ بود) زنگ زدم هرچی منتظر بودم اپراتور نیومد جواب سوالمو بده
واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه