2777
2789

قضیه ازاین قراره یه قرض الحسنه هست روی طلا وام میده 

این خانمم کلا ۵.۶تا دفترچه ازخودش داییم بچهاش هست همشون وام گرفته پره واقعا بدحسابه 

حالا  ازما ۲تاش خالی بود دست من چندروز پیش گفت من بدهکارم برا مدرسه دخترم اینقد میلیون‌پول میخاد این بده من برم وام بگیرم روش لنگم و.....

طلاش کم بود رفته به آبجیم رو انداخته که یکم طلا بده و....انگشترش گرفته

مادرمم میخاست  دفترچه رو که وام بگیره برای خرید جهیزیه یعنی واجب واجب بودولی دید این لنگه داد 

بعد دیدم وام گرفت رفت طلا خرید  ساعت ست 

گفتم زن دایی من مامان خودم طفلک میخاست وام بگیره جهیزیه بخریم توگفتی بدهکارم دادم دفترچه همش دروغ سرهم کردبود ک بدهکارم واینا.....

بعدبه آبجیم‌گفته که آره فلانی باکلی منت دفترچه دادکلی زر زده

اینقد جوشی شدم بنظرتون چیبگم که حالش گرفته شه؟؟!

آخه اولا ک چرا دروغ میگی دوما طلاخریدن جز واجبات زندگی نیست بخای دروغ بگی تورودرباستی بزاری مردم یکی خوبی میکنه دیگه این‌حرفها چیه جای تشکرکردنت

چجوری حالش گرفته بشهوامش گرفته طلاشم خریدهفقط شما این وسط فرصتتون سوخت

اخه وقتی خودش دفترچه نداره نیازی نیست بیاد دروغ بگه بزور بگیره بعدم بره پشت سرش حرف بزنه ازاین لجم گرفته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
اره برام خیلی جالبه ما شیرازی‌ها خیلی متفاوت ق و غ رو تلفظ میکنیم برای همین برامون راحت و عادیه

جدی من بعضی کلمات که خیلی استفاده نمیشه معمولا  اصلا نمیدونم از کدومشون استفاده کنم شانسی مینویسم