2777
2789
عنوان

دخترم پیشونیش خورد لبه میز تلوزیون بیاید کمکککک

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 28 پست
چیزی نیست ایشالا خدا حفظش کنه

ان شاءالله ببخشید اگر چیزی باشه چطور مشخص میشه فردا دیدم ان شاءالله حالش مثل قبل عادیه دیگ بیخیالش بشم؟ 

زنده باشی

برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اشتباهنوشتم مواظب باش تب نکنه عزیزم بالا نیاورده زیاد نگران نباش

ببخشید گلم چه ربطی به تب داره اخه اطلاعی ندارم

اره خداروشکر بالا نیاورد ان شاءالله چیزی نشه

وای خدا نکنهپیشونیش خورد بلاخره نگران میشم خواستم بپرسم ببینم کسی تجربه ای داره

خودم تجربش دارم پسرم ۲ سالش بود میدویید پاش به فرش گرفت با پیشونیش رف لبه زیر مبل ؛مبلم استیله تمام پیشونیش کبود شد یخ گذاشتم کبودیش خوب شد ولی خدا روشکر اتفاقی نیفتاد نهایت تا ۴۸ ساعت مراقبش باش

ان شاءالله ببخشید اگر چیزی باشه چطور مشخص میشه فردا دیدم ان شاءالله حالش مثل قبل عادیه دیگ بیخیالش ب ...

ضربه به سر بیشتر خواب آلودگی و بالا آوردن هست 

آگه حالش عادی بود که هیچی 

ولی در چنین مواقعی یک زنگ به اورژانس بزن  راهنمایی می‌کنند 

ضربه به سر بیشتر خواب آلودگی و بالا آوردن هست آگه حالش عادی بود که هیچی ولی در چنین مواقعی یک زنگ به ...

یک ساعت بیدار بود خوبه؟؟  

بالا هم نیاورد 

یه دوستی اینجا گفتن تب نکنه ربطش ب تب چیه وای من میترسم

باشع ممنون

من دیگه ضربه به سر استاد شدم اول که بدون کلا در ضربه به سر ۷-۸ساعت اول خیلی مهمه که بچه بالانیاره و تعادلش بتونه حفظ کنه مردمک چشمش چک کنی و خواب الودگی نداشته باشه نه اینکه ساعت خوابش باشه  و بعد ۷-۸ساعت دیگه عوارضش خیلی کمه نهایت میگن تا ۴۸ ساعت اگه این علائمی که گفتم نداشت یعنی به خیر گذشته و تمام ولی این صربه ای که شما میگی جدی نبوده نگران نباش

یک ساعت بیدار بود خوبه؟؟ بالا هم نیاورد یه دوستی اینجا گفتن تب نکنه ربطش ب تب چیه وای من میترسم

تا صبح حواست هست بهش دیگه همه چی رو چک کن 

بچه تا بزرگ بشه خیلی اتفاقا میوفته براش  یکم دلت رو بزرگ کن  و روحیت رو تقویت کن 

منم ربطش به تب رو نمیدونم 

خدا بزرگه 

تا صبح حواست هست بهش دیگه همه چی رو چک کن بچه تا بزرگ بشه خیلی اتفاقا میوفته براش یکم دلت رو بزرگ ک ...

ممنون خداخودش برام حفظش کنه