2777
2789
عنوان

نماز شب معجزه حاجت روایی مخصوصا برای ازدواج و حاجت های سخت

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 76 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من سالهاست ک ازدواج کردم بچم نمیشه مشکل خاصیم ندارم اوایل ازدواجم پدرم ک فوت شدا اومد بخابم گف دخترم توسالمی وشوهرتم مشکلی نداره مشکل تو چشم زخمیه ک توبدنته ودوتاازپسرعموهات بهت زدن براهمون بچت نمیشه 

ومن تموم دکترارو رفتیم باشوهرم هیچیمون نبودوبازم ۶سال گذشته خبری نشدبنظرت چیکارکنم؟

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

من سالهاست ک ازدواج کردم بچم نمیشه مشکل خاصیم ندارم اوایل ازدواجم پدرم ک فوت شدا اومد بخابم گف دخترم ...

سلام بنظر دستورات سایت دایی ابراهیم قرآنی برو نگاه کن و اگه مطمعن شدی قرآنیه ازش مشورت بخواه برای چشم زخم و بچه دار شدن ،من در این مورد خیلی موفق نیستم فقط  خوندن پخش قرآن و دود کردن اسفند برای دور کردن شر و بدی رو انجام بده خوبه من بعضی از مریضی هام که ناشی از چشم زخم بوده با پخس قرآن خوب شده 

سلام بنظر دستورات سایت دایی ابراهیم قرآنی برو نگاه کن و اگه مطمعن شدی قرآنیه ازش مشورت بخواه برای چش ...

باشه خاهرمم ممنونم البته شمبه قراره برم کربلا اکلین باره امیدوارم اونجاحاجتموبدن دیگه نخام برم دکتری

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

باشه خاهرمم ممنونم البته شمبه قراره برم کربلا اکلین باره امیدوارم اونجاحاجتموبدن دیگه نخام برم دکتری

انشالله به لطف و یاری خدا به خواسته تون برسید و خوشبختی و آرامش سهم همیشگی دلتون باشه ، 

انشالله به لطف و یاری خدا به خواسته تون برسید و خوشبختی و آرامش سهم همیشگی دلتون باشه ،

ممنونم عزیزم ممنوبخاطر توضیحاتت ک بالاگفتی حتماانجام میدم راستی من پیش یه خانم موکل دار ک بااجنه درارتیاطه رفتم گف توسط اجنه ک عاشقته طلسم شدی ومسلمون نیس و نمیزاره بچه داربشی و گیرت بیادسقط میشه منم ۳سال پیش ی سقط داشتم البته 

ممنونم عزیزم ممنوبخاطر توضیحاتت ک بالاگفتی حتماانجام میدم راستی من پیش یه خانم موکل دار ک بااجنه درا ...

خواهش ،شروع کن به خوندن و پخش قرآن ،نماز شب حتی اگه ۱ رکعت هم باشه برای حاجت روایی عالیه ،اگه میتونی از سایت دایی ابراهیم مشاوره بگیر دستوراتش قرآنیه و بهت توصیه میکنم سراغ کسانی که کارشون با سحر و جنه نری چون جن به جون طرف میاندازند و مشکل ایجاد میشه و هم اینکه از گناهه

خواهش ،شروع کن به خوندن و پخش قرآن ،نماز شب حتی اگه ۱ رکعت هم باشه برای حاجت روایی عالیه ،اگه میتونی ...

باشه عزیزم ن نمیرم فقط یباررفتم ک دستمو گرفتن اجنه و کشیدن خیلی ترسیدم ودردداشت کلا چشم حتماعملیش میکنم ایشالافردا عازم کربلام برم اول ازاقامون حاجت بگیرم اگر قسمت باشه

عزیزم خوش بسعادتت ماشاءالله

میشه لطفا برای ازدواج نیکو و خوشبختی منم دعا کنی زیر قبه اقا😢😢دلم خیلی گرفته خیلی گره افتاده تو زندگیم ٣٧ سالمه سرگردونم

عزیزم خوش بسعادتت ماشاءاللهمیشه لطفا برای ازدواج نیکو و خوشبختی منم دعا کنی زیر قبه اقا😢😢دلم خیلی ...

چشم گلم چشم اسمتوبگومن بنویسم یه عده مجازی اسم گفتن ک یادم نره شمام برانیت اینکه ازدواج خوبی داشته باشی و عاقبت بخیرباشید دعاخاهم کرد

اسی نماز شب رو چجوری میخونن؟

نماز شب مجموعاً یازده رکعت است:

۱. هشت رکعت آن دو رکعت، دو رکعت، مانند نماز صبح خوانده می‌شود و این چهار دو رکعتی؛ به نیت نماز شب می‌باشد.
۲. دو رکعت نماز شَفْعْ: بهتر است در رکعت اول آن بعد از حمد، سوره ناس و در رکعت دوم بعد از حمد، سوره فلق خوانده شود.
۳. یک رکعت نماز وَتْر: بعد از حمد سه بار سوره توحید و یک بار سوره «فلق» و یک بار سوره «ناس» بخوانیم و می‌توان یک سوره تنها خواند، سپس دست‌ها را برای قنوت به‌سوی آسمان بالا می‌بریم و حاجات خود را از خدا می‌خواهیم؛ و برای چهل مؤمن دعا می‌کنیم؛ و طلب مغفرت می‌کنیم و هفتاد مرتبه می‌گوئیم: «استغفرالله ربّی و اتوبُ الیه.»

البته شما میتونزد فقط یک رکعت وتر یا دو رکعت به نیت نماز شب بخونید من خودم دو رکعت به نیت نماز شب بعدش استغفار و دعا ،۴۰ دقیقه قبل از اذان صبح پا میشم برای نماز شب