2777
2789

بسم الله الرحمن الرحیم

اللهم إني وليتك أمري

خدایا زندگیمو به دستان تو سپردم

فأعوذ بك من سوء حظي

پناه میبرم به تو از شانس بدم

و ضيق صدري

پناه میبرم به تو از دلتنگی قلبم

و فراغ صبري.

پناه میبرم به تو از بی صبری هایم

اجعلني يارب ممن نظرت إليه فرحمته

خدایا من را از بنده هایی قرار بده که با یک نگاهت رحمتت را بهش عطا میکنی

و سمعت دعاءه فأجبته

و با یک صدا دعای او را میشنوی و مستجاب میکنی

اللهم أرزقني فرح يعقوب،

خداوندا به من خوشحالی حضرت یعقوب را عطا کن

و فرج يونس

و فرج حضرت یونس

و تقوى يوسف،

و تقوای حضرت یوسف

و صبر أيوب يا رب

و صبر حضرت ایوب

اللهم اني احببت عبداً من عبادك فلا تحرمني قربه

خدایا من عاشق یکی ااز بنده هات شدم ، مرا از داشتنش محروم نکن

اللهم ان كان خيراً لي فاجعله من نصيبي

خدایا اگر برای من خیر و خوشی داشت او را از آن من کن

وان كان شراً فاجعل فيه الخير كله

و اگر برای من شر و بدی دارد پس آن را سرشار خیر و خوبی کن

و اكتبه من نصيبي 

و سپس او را از آن من کن

نصر من الله و فتح قریب.  لبّيكَ مَولانا وقائِدنا يا خامِنئي        بیا اینجا میخوام یچیزی بهت بگم،من گناهکار ترین بنده خدا بودم،یجوری بخشید منو و معجزه کرد تو زندگیم که دهنم باز موند از این همه عظمت،شاید دیدن این امضا تلنگری باشه که دست از گناه برداری و برگردی به سمت معشوق و معبود و همه کس و کارمون یعنی خدا🤍ای به قربان ابا عبدلله🖤من برادر نداشتم،ولی برادرای شهید زیادی دارم که هوامو دارن😍اگه دلت میگیره یه برادر شهید برای خودت انتخاب کن باهاش درد و دل کن خواسته ای داری بگو برات غیرتی شه پیش خدا وساطتو بکنه.خلاصه کلام،خدا خیلی توبه پذیره رفیق🌱حسین تو قلبم داره ریشه حسین که تکراری نمیشه حسین اون عشق موندگاره زمان مرگم بیا اباعبدلله دوست دارم خیلیییی یا اباعبدلله ندارم حرفی به جز همین یک جمله و صل الله علی عبدلله🖤🥺خدایا ازت یه پسر میخوام اسمشو بزارم حسین,آخه من حسین نوکرینین نوکرینین نوکریم🥺🤍
منبع دعا لطفا

دعا دعاست عزیزدلم،دعا همون حرفیه که تو به خدا میگی،میشینی با خدا حرف میرنی و اون میشه دعا،

من ذکر نکردم که منبعی داره،من صوت عربی این دعارو شنیدم و دوسش دارم.

نصر من الله و فتح قریب.  لبّيكَ مَولانا وقائِدنا يا خامِنئي        بیا اینجا میخوام یچیزی بهت بگم،من گناهکار ترین بنده خدا بودم،یجوری بخشید منو و معجزه کرد تو زندگیم که دهنم باز موند از این همه عظمت،شاید دیدن این امضا تلنگری باشه که دست از گناه برداری و برگردی به سمت معشوق و معبود و همه کس و کارمون یعنی خدا🤍ای به قربان ابا عبدلله🖤من برادر نداشتم،ولی برادرای شهید زیادی دارم که هوامو دارن😍اگه دلت میگیره یه برادر شهید برای خودت انتخاب کن باهاش درد و دل کن خواسته ای داری بگو برات غیرتی شه پیش خدا وساطتو بکنه.خلاصه کلام،خدا خیلی توبه پذیره رفیق🌱حسین تو قلبم داره ریشه حسین که تکراری نمیشه حسین اون عشق موندگاره زمان مرگم بیا اباعبدلله دوست دارم خیلیییی یا اباعبدلله ندارم حرفی به جز همین یک جمله و صل الله علی عبدلله🖤🥺خدایا ازت یه پسر میخوام اسمشو بزارم حسین,آخه من حسین نوکرینین نوکرینین نوکریم🥺🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دعا دعاست عزیزدلم،دعا همون حرفیه که تو به خدا میگی،میشینی با خدا حرف میرنی و اون میشه دعا،من ذکر نکر ...

آهان اولشو خوندم حس کردم از صحیفه سجادیه س آخرشو خوندمدیدم نه /دعای قشنگیه /الهی که به آرزوهات برسی 

2803
آهان اولشو خوندم حس کردم از صحیفه سجادیه س آخرشو خوندمدیدم نه /دعای قشنگیه /الهی که به آرزوهات برسی

قربونت برم🤍