2777
2789

دستورشو برامون بزارید خانومای هنرمند:))))

میشه برای خوشبخت شدنم دعا کنی؟                                  لطفا آقایون درخواست دوستی ندن.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلانه و دوغبلد نیستم درست کنم باید بری کردستان بخوری🥹

چه جالب

باهمدیگه خورده میشن؟

میشه برای خوشبخت شدنم دعا کنی؟                                  لطفا آقایون درخواست دوستی ندن.
معمولا دسرهای شکلاتی دوست دارم تنها دسر غیرشکلاتی که خوشم اومد چیزکیک انبه بود که اونم تو مهمونی خور ...

چه خوب که ذائقه خوبی دارید🍒

هر چی فکر کردم یادم نیومد 😁پریروز یه اشکنه تخم مرغ درست کردم خیلی لذیذ شد 😅😅

نوش جان💕💞💕

دستورشو میزاری؟

بلهههکلانه ی نوع نونه ک توش سبزیجاتهبا ماست و چیزای دیگم خورده میشهولی معروف ترین و خوشمزه ترینش همو ...

چقدر جالب.💫🤍

ممنونم عزیزمهربون🙃

نوش جان💕💞💕دستورشو میزاری؟

ممنونم خانمی 

واقعا بگم؟

یه پیاز متوسط رو نگینی خرد کردم و تفت دادم کمی سبک شد

زردچوبه فلفل زدم و یه قاشق ارد بوی ارد دراومد یه سیب زمینی نسبتا بزرگ رو مکعبی کردم داخل قابلمه مختصر تفت دادم کمی نعنا و مرزنجوش زدم بعدم اب ریختم سیب زمینی نیم پز شد، رشته اش اندازه ده تا دونه تکه کردم ریختم رشته که نیمپز شد چهار تا تخم مرغ کامل دونه دونه انداختم داخلش و یه ربع بعد اماده شد،جاتون خالی چسبید با ترشی 

2810