2777
2789
عنوان

برای درمان بچه پرخاشگر چه کنیم

60 بازدید | 9 پست

پسرم متاسفانه با همسن هاش نمیسازه خیلی پر توقع هست همش با براذرش دعوا میکنه و زور میگه چه خاکی تو سر کنم

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
ریشه اکثر رفتارهای نادرست بچه ها، نتیجه رفتار پدر ومادر با همدیگست متاسفانه

ممکنه بیش فعال هم.  باشه یا مشکلات حسی داشته باشه یا استرس و اضطراب که نمو بیرونیش خشمه

همتا اسم خـودمه♥

خب نزدیکا سن بلوغشه 

ببین نیم ساعت بدون هیچ مزاحمی دز جمله تلفن همسایه موبایل نمیدونم هرکاری غیر از پسر تو اون نیم ساعت مخصوص بزار کنار فقط فقط فقط با پسرت بگذرون بگو هر کاری اون گف انجام بدین اینجوری باهاتون رفیق میشه شاید پر خاشش کمتر شد 

یا کیسه بوکس بگیر بزن تا عصبانیتش تخلیه بشه

2804
ریشه اکثر رفتارهای نادرست بچه ها، نتیجه رفتار پدر ومادر با همدیگست متاسفانه

من راستش خیلی از بچگی هوای پسرم داشتم خیلی

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم
ممکنه بیش فعال هم. باشه یا مشکلات حسی داشته باشه یا استرس و اضطراب که نمو بیرونیش خشمه

از بچگی من زیاد نذاشتم با بچه ها قلطی بشه میترسیدم بزننش یا هلش بدن الان اکثرا با بچه ها دعواش میشه