2777
2789
عنوان

از اکسم پول خواستم و زیر یک ثانیه ریخت واسم😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3666 بازدید | 137 پست
ببین اول اینکه ب ت ربطی نداره دوم اینکه دلم خواسته سوم اینکه دوست معمولی بودن اونا فاز احساسی ک نداش ...

وقتی تاپیک میزنی صدبارو نظر میخای ملتم‌ دارن نظرشونو میگن دیگه ب تو ربطی نداره رو از کجات در میاری؟؟

تاپیک قبلمو بخون بابا دختر دورش زیاااده لنگ من نیست که

جوری که من فهمیدم هنوز دوست داره ...

من به شخصه همچین موردی بود اگ برگرده میبخشم ولی خب مگر اینکه شخصیتشو تغییر بده .

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب نظرت میشه برش گردونم؟؟ همهه میگن از دستش دادی و به بختت لگد زدی واقعا هیبچ‌کس مثله اون واسم پیدا ن ...

اره اگه هنوز دوست داشته باشه چرا نشه برگشت مثل قبل اذیتش نکن گناه داره احساس میکنم دلتنگت

فقط 38 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گفتی پولداره دیگه داده که ولش کنی باور کن توش تحقیر هم هست چرا پول خواستی اگه خودشو دوست داری بهتر ن ...

بابا پولدار هست ولی خسبسه جون به عزراییل نمیدع از این مدلاست 

الانم تعجب کردم قبول کرد توی رابطمون همه جیر حساب و کتاب شده بود 

بعدم‌ توی لحنش اینا چ میگی نبود فقط میخاست بدونه چکار داذم

اره اگه هنوز دوست داشته باشه چرا نشه برگشت مثل قبل اذیتش نکن گناه داره احساس میکنم دلتنگت

جدی؟؟ هرجی ازش میپرسم دوستم داری یا نه فقط سکووت میکنه یبار اشکم در اومد فقط میکف گریه نکن سوالی ک جوابش معلومه نپرس 

مگ‌بیرون رفتن چه اشکالی داره بعدم با اونا فازی نداشتم

ببین بزار ی چیزی بهت بگم البته ب قول خودت ب من ربطی نداره ولی این شاید از دیدگاه تو ی چیز خیلی سادست ولی از دیدگاه ی پسر خیانت تو خودت دوست داری این پسره با رفیقات بره بیرون نمیدونم بره قهوه بخوره بعد آخر بگه من هیچ حسی نداشتم بهشون فقط رفیق بودن؟

الان ب نظرت. دوستم داره یا ن

نمیدونم شاید 

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

به نظرم خیلی لارجه و هنوز براش مهمی. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را