2777
2789
عنوان

نماز با کاشت ناخون

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 54 پست

نه قبول نیست.

ولی اگه آرومت میکنه بخون‌

بقیشم سرچ‌کن

"نذار يه غم، هزار تا نعمت رو از يادت ببره !"🌱📿.                 نه ازدواج کردن اونقدر خاصهو نه جدا شدن اونقدر فاجعه و بحرانما عادت كرديم با خاص كردن رويدادهاعدم وجود و نبودشون را تبديل به فاجعه كنيم.واسه همينه كه در بعضی از جوامع٣٠ سالگى سن خاصيه چون فكر ميكنن بعدش قراره چى بشه!حالا قبلش چى بوده كه بعدش چى باشه!٢٩ سالگيمون خيلى خاص بود حالاكه ٣١ سالگيمون بخواد فاجعه باشه؟!اصلا فراتر از اون از صفر تا ٣٠ سالگيمون چه گلى به سرمون زديم كه حالا از ٣٠ تا ۶۰ نمی‌تونیم بزنيم؟اما ما هنر و تخصص اصليمون خود زنيهيعنى عاشق اين هستیم كه شرايط عادى رو بحرانى كنيمو بعدش براش دنبال راه حل بگرديم.الآن كسانى كه طلاق گرفتن مردن؟يا كسانى كه ازدواج نكردن خيلى درمانده هستن؟يا كسانى كه بچه دار نشدن خيلى بدبخت هستن؟!چى تو سر ماست انصافاً؟!لطفاًياد بگيريم كه ازدواج و مدرک تحصيلى و بچه و...معيار ارزش گذارى ما نيستو اين‌ها فقط انتخاب‌ها و تصميماتیه كه ما در طول زندگى ممكنه بگيريم يا نگيريم.پس هر موضوعى رو اونقدر خاص نكنيمكه جهت مقابلش تبديل به فاجعه بشه.‌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ی بار یکی تو اینستا کلیپ گذاشته تو با لاک نماز بخونی خدا قبول دارع بنده هاش نآخه بگو عقب مونده میخای ...

بهش باید گفت میخوای خودت اینجوری بخونی بخون ولی چرا حکم خدارو عوض میکنی 

حتی یه نفرم به حرفش گوش کنه غسل نکنه...💔💔

بهش باید گفت میخوای خودت اینجوری بخونی بخون ولی چرا حکم خدارو عوض میکنی حتی یه نفرم به حرفش گوش کنه ...

اگ کنارم بود پشت دست میزدم تو دهنش

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲

بیخیالللللللل بدارین طرف شروع کنه عشق خدا باعث میشه برش دارههمین کارارو میکنین همه ازتون متنفر میشن ...

چه حرفیه اخه عزیزم

خدا خودش صراحتا تو قران میگه 

ان الذین آمنوا و "عملوالصالحات"

یعنی فقط دل پاک کافی نیست

باید کار و عمل درستم پشتش باشه

لطفا پستامو لایک نکنید🌸
چرا ولی خ وقته نخوندم یادم نیست چجوریه

سلام 🌹خدا شوقت رو برای بندگیش که

جلوه اش در نماز عیان تره رو زیاد کنه

اگر دوست داشتین‌ @ظهور313   تاپیک نماز

دارن دو ص اولش نحوه وضو ونمازها رو

گذاشتن و مطالب انگیزشی

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          

نه نماز نمیشه نماز بی طهارت نداریم اصلا توهین به سخره گرفتن نمازه اگه اینکار و بکنی ولی می تونی شبیه حرکات نماز رو به جا بیا ی به عنوان راز و نیاز با خدا یا دعا بخونی

تو همانی که می شود چای را کنارت بدون قند شیرین نوشید
بچه ها سجده کنید فتوای جدید صادر شد 😂

ببین خدا کاری ب ناخن تو نداره

مهم اینکه ب خاطرش و ب یادش نماز بخونی

البته درک حرف های من برای کسانی ک همه عمر

تقلید کردن سخته

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
ببین خدا کاری ب ناخن تو ندارهمهم اینکه ب خاطرش و ب یادش نماز بخونیالبته درک حرف های من برای کسانی ک ...

آره مثل اینه که با بیکنی بری مسجد 

بالاخره خدا محرمه دیگه 

درک حرف های ما هم برای کسی که می‌خواد گناه کنه و کار خودش رو توجیه کنه سخته 😉

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند 

عزیزم برای صحیح بودن وضو باید موانع وضو برطرف بشه که ناخن کاشت هم جزئی از همین موانع هست وضو با وجود مانع صحیح نیست و تا زمانی که وضو صحیح نباشه نمازم همین حکم رو داره انشاالله فردا اول وقت برو ناخنت رو ریموو کن غسلهایی که تا الآن به خاطر کاشت داشتن به گردنت هست رو انجام بده و بعد وضو بگیر و نمازت رو شروع کن ،غسل و وضو جبیره هم در صورتی درسته که امکان برطرف کردن مانع وجود نداره یا آب برای اون قسمت از بدن که مانع هست ضرر داره مثل وقتیکه خدایی نکرده دستمون بریده یا شکسته 

۰۵۱۳۲۰۲۰ شماره تلفن پاسخگویی به سوالات شرعی حرم مطهر رضوی اگه یه وقت سوالی داشتی زنگ بزن راهنماییت کنن

آقایون لطفاً درخواست دوستی ندهند 🙏

2810