2777
2789
عنوان

خیلی ناشکری کردم حالم بده

449 بازدید | 21 پست

همش میگفتم خدا چرا من کی از تو یه بچه دیگه خواستم. نه میتونستم قبول کنم نه میتونستم سقط کنم.. دیگه وقتی رفتم سنو قلبش میز بی خیالش شوم تو 8 هفته. گفتم تازه به دنیا میارم همسرم دوست داشت همش میگفت 2تا بچه کمه چه اشکال داره 3 تا واقعا عالیه ولی من خر هی میگفتم نمیخوام قیافه‌ شو ببینم طفلک بچم خیلی آروم بوم خیلی... خدا بی صر صدا بهم داد خیلی م یکدفعه ای بدون اینکه چشم باز کنم ازم گرفت... یکدفعه یه روزه خیلی حالم بده رفتم بیمارستان گفتم خدایا غلط کردم برام نگه دار ولی دیر شده بود

من ازدست فقروشوهرم خیلی ناراحت بودم بماندکه خسته هم بودسه تابچه زیرهفت سال داشتم فهمیدم باردارم خیلی خودموزدم اینقدکه احساس کردم بی هوش شدم البته ازته دل دوست داشتم بچه ولی بابت ناشکریم بچم سقط شدوهیچوقت خودمونمیبخشم هیچوقت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ازدست فقروشوهرم خیلی ناراحت بودم بماندکه خسته هم بودسه تابچه زیرهفت سال داشتم فهمیدم باردارم خیلی ...

اسی جان خواست خدا بوده

بچه توی فقر عذاب میکشه به این فکر کن که یکی دیگرو نیاوردی به این زندگی با این اوضاع

خدا بزرگه طلب بخشش کن و حس بد نداشته باش

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
2805

وسایل اتاق بچه هامو جابه جا کردم یه کمد بود اونم یاد سنگین نبود چیزی بود که اصلا بگم ولله بهم فشار اومد مال اون بود.من صبح اتاق تمیز کردم آخر شب خواستم وضو بگیرم دیدم لکه دارم اومدم سایت نگاه کردم. نوشته بودم اکثرا طبیعیه تو سه ماه اول باوجود اینکه دو تا بچه های اول نداشتم. 

اسی جان خواست خدا بودهبچه توی فقر عذاب میکشه به این فکر کن که یکی دیگرو نیاوردی به این زندگی با این ...

ولله وضعمون شکر بد نیست.. فقط همش میگفتم کی زمان سه تا بچه هست. اطرافیان همش یکی دارن.. انگار به اونا وصل بودم

ولله وضعمون شکر بد نیست.. فقط همش میگفتم کی زمان سه تا بچه هست. اطرافیان همش یکی دارن.. انگار به اون ...

غصه نخور اصلا عزیزم اگه خدا بخواد باز خودش میده ❤️‍🩹

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
من ازدست فقروشوهرم خیلی ناراحت بودم بماندکه خسته هم بودسه تابچه زیرهفت سال داشتم فهمیدم باردارم خیلی ...

حالا مال شما ناشکری قابل قبول بود واقعا شرایط سخت بود... ولی من فقط بابت تنبلی خودم ناشکری میکردم. انگار این بچه میاد کل زندگیمو نابود میکنه نه که همیشه 20 بودم... 

غصه نخور اصلا عزیزم اگه خدا بخواد باز خودش میده ❤️‍🩹

تازه بازم اصلا نمیتونم.. نمی تونم بابت ناشکری خودمو ببخشم.. من لکه رو دیدم شب تا ظر وقت داشتم نرفتم تا دکتر عصر وقتی خونریزی شدید شد رفتم دیگه فایده نداشت. من خیلی نالایق بودم طفلک حتی تو سقطم اذیتم نکرد خیلی آسون و آروم سقط شد 

من لعنتی این میشد سومین بچه. انگار بیست دارم اینقدر حس اضافه بودن بهش نسبت داده بودم

عزیزم این بچه عمرش به دنیا نبوده ربطیبه ناشکری نداره چون شما تسلیم رضایت خدا شدی هرچند با اکراه ...و خدا خیلی مهربونه برا سختیایی که داری میکشی برات جبران میکنه ..خدا به دل آدما نگاه میکنه نه زبونشون

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

منم حال تو رو دارم با این تفاوت که الان ۲۰ هفته هستم و شاغل تنها مورد خوبش اینه که بعد از دوپسر خدا یه دختر بهم داده اما از لحاظ روحی داغونم خدا کمک کنه که این بچه سالم دنیا بیاد انشالله

تازه بازم اصلا نمیتونم.. نمی تونم بابت ناشکری خودمو ببخشم.. من لکه رو دیدم شب تا ظر وقت داشتم نرفتم ...

حالا لازم نیست با جزئیات همه چیو بگی دل همه رو خون کنی

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️