helenn20 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 7446 عنوان این دستگاه قند خون خانگی چقدر درست هست کارشون برای سنجش قند خون 37 بازدید | 8 پست مال ما مارک دیابان هست هر دقیقه یک عددی رو نشون میده الان من باردارم منو تا مرض سکته برد اول ۳۰۰ نشون داد بعد ۲۱۴ بعد از ده دقیقه زدم ۱۲۴ نشون داد الآنم زدم ۱۴۷ نشون داد .الان کدوم ملاکه؟ گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه . 1403/08/09 | 22:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nilaali عضویت: 1398/11/07 تعداد پست: 2554 وقتی به خودت استرس میدی قند خونت نوسان میکنه ماهم دوتامارک داریم خارجی و ایرانی چون تست ایرانی راختتر پیدا میشه دیگه از همون استفاده میکنیم در خودش پیروزے را دیده بود براے همین اصرار بہ بازے داشت. قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد
خوشبختی_درونی_است عضویت: 1401/12/06 تعداد پست: 7783 اسم دیابان رو نشنیدم ما آکوا چک داریم خیلی عالیه قدیمیمه ولی گرونه فکر کنم و دقیق دقیقه
helenn20 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 7446 وقتی به خودت استرس میدی قند خونت نوسان میکنه ماهم دوتامارک داریم خارجی و ایرانی چون تست ایرانی راختت ... پس چه زمانی بهتره قند خونم رو بگیرم یعنی صبر کنم آرام بشم بعد ؟ مارک مال شما چیه .به همسرم گفتم اکو ا چک بگیره نگرفت ایرانی شو خرید گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .
helenn20 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 7446 اسم دیابان رو نشنیدم ما آکوا چک داریم خیلی عالیه قدیمیمه ولی گرونه فکر کنم و دقیق دقیقه من به همسرم گفتم اینو بخر اما رفت ایرانی خرید . گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .
nilaali عضویت: 1398/11/07 تعداد پست: 2554 پس چه زمانی بهتره قند خونم رو بگیرم یعنی صبر کنم آرام بشم بعد ؟ مارک مال شما چیه .به همسرم گفتم اکو ... قبل ناشتا مهم و دوتا سه ساعت بعد غذا دم به دقیقه نگیرینفک کنم ایوان اسمش در خودش پیروزے را دیده بود براے همین اصرار بہ بازے داشت. قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد
nilaali عضویت: 1398/11/07 تعداد پست: 2554 پس چه زمانی بهتره قند خونم رو بگیرم یعنی صبر کنم آرام بشم بعد ؟ مارک مال شما چیه .به همسرم گفتم اکو ... ببخشید آوان در خودش پیروزے را دیده بود براے همین اصرار بہ بازے داشت. قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد
helenn20 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 7446 قبل ناشتا مهم و دوتا سه ساعت بعد غذا دم به دقیقه نگیرینفک کنم ایوان اسمش قند ناشتا غالبا بین ۹۵ تا ۱۱۰ هست مال من .بعد از صبحانه میشه ۱۴۰ گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .
nilaali عضویت: 1398/11/07 تعداد پست: 2554 قند ناشتا غالبا بین ۹۵ تا ۱۱۰ هست مال من .بعد از صبحانه میشه ۱۴۰ خیلی اوکی در خودش پیروزے را دیده بود براے همین اصرار بہ بازے داشت. قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد