2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابای من میگه زیر سی هر کی اومد راش ندید خونه😂

بابای منم همینه اصن کسی چیزی نمیتونه بگه😂یکی شام میاد خونمون میدونن بابام بدش میاد 

نمیگن ایشالله عروسیت میگن ایشالله فارغ‌التحصیلیت

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........
ان شاالله قبول میشی

مرسی گلم❤️❤️❤️برات ۵ تا آیت الکرسی میخونم🙂🙂🙂مطمعن باش بخیر میگذره 

میتونی دعای صم البکم هم بخونی تو نت هست 

آروم میش در مقابل حرف زدن باهات

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........
خیلی وحشیه با این چیزا نمیشه درستش کرد

امروز از صبح گریه کردم تا شب چون مامانم زنگ زده میگه ما همیشه زنده نیستیم ها البته دور از جونشون  آخه من چ کار کنم پسرم سال دیگه به امید خدا سربازه من چ کاری از دستم بر میاد آخه وقتی همسرم نمیخواد کوتاه بیاد  مگه میشه بچه اتو بزاری بری 

بابای منم همینه اصن کسی چیزی نمیتونه بگه😂یکی شام میاد خونمون میدونن بابام بدش میاد نمیگن ایشالله عر ...

ای وای دقیقااا..

یه بار مامان بزرگم به بابام گفت ایشالا عروسی بچه هات بابامم گفت شوهر بمونه پشت در پارس کنه ایشالا خانم دکتر شدنشون😂😂😂😂😂😂

امروز از صبح گریه کردم تا شب چون مامانم زنگ زده میگه ما همیشه زنده نیستیم ها البته دور از جونشون آخ ...

ای بابا درکت میکنم دقیقا بخدا اینا واسم پیش اومده خانوادم میگن چسبیدی به شوهرت مارو ول کردی ما عمر نوح نداریم 

خیلی سخته می فهممت...ای کاش می تونستم برات کاری کنم...

به خدا خدام نمی تونه همسر منو تغییر بده من خیلی کارها کردم حتی رگ دستم رو زدم از خونه گذاشتم رفتم یک روز تمام ولی هیچی درست نشد هیچ وقت

ای بابا درکت میکنم دقیقا بخدا اینا واسم پیش اومده خانوادم میگن چسبیدی به شوهرت مارو ول کردی ما عمر ن ...

دقیقا من بیشتر از درد خودم از درد حرف های مادرم دارم می سوزم می دونم حق دارن ولی وقتی نمی تونم وقتی نمیشه چ کار کنم 

به خدا خدام نمی تونه همسر منو تغییر بده من خیلی کارها کردم حتی رگ دستم رو زدم از خونه گذاشتم رفتم یک ...

ای بابا خواهر دقیقا شوهر تو عین شوهر منه نمیزاره هیچ جا برم

به خدا خدام نمی تونه همسر منو تغییر بده من خیلی کارها کردم حتی رگ دستم رو زدم از خونه گذاشتم رفتم یک ...

عزیزم اگه خیلی اذیتت می کنه.. اگه شرایطشو داری طلاق بگیر... ولی اگه شرایطشو نداری تا جایی که میتونی سعی کن با شوهرت رابطه بهتری برقرار کنی که زندگی همیشه برات زهرمار نشه...

دقیقا من بیشتر از درد خودم از درد حرف های مادرم دارم می سوزم می دونم حق دارن ولی وقتی نمی تونم وقتی ...

حق داری دقیقا  تک تک‌این حرفارو با پوست و استخوانم حس کردم میدونم الان توی دلت چی میگذره

2810