2777
2789
عنوان

اعتماد به نفس

68 بازدید | 12 پست

من اعتماد به نفسم پایینه سعی میکنم تظاهر به اعتماد به نفس کنم ولی خیلییی پایینه و اگه اعتماد به نفسم بالا بود مطمئنم کلاااا زندگیم فرق داشت 

کتاب و اینا هم واقعا اون اثری که باید داشته باشه نداره یه وقتایی که تو جمع قرار میگیرم یکم بالاتر میره ولی باز موقته واقعااا نمیدونم چیکار کنم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مشاورم، این کتاب رو به مراجعینم توصیه میکنم و عالیه: 

ارام در میان دیده ها از حسین امیری، بخون و حتما تمرین هاش رو انجام بده تاثیرش رو میبینی 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
2803

در چه موردی اعتماد به نفس نداری چهره یا تیپ ؟؟ اگه به خاطر چهره اعتماد به نفس نداری (ربطی به زیبایی داشتن یا نداشتن نداره )

اگه میتونی کارای زیبایی انجام بده مثلا مژه بکار اگه دوسداری 

یا لنز بگیر با این کارای موقت میتونی اعتماد به نفستو بالا ببری 

ببین نابود میشی با این طرز فکری که داری

فقط سعی کن مسلط باشی رو صحبت کردن و اونقدر تلاش کنی تا خودت نتیجه کاراتو بپذیری.

اگه خجالتی هستی عیب نداره همونجوری که هستی باش اینجوری قشنگ تره بخوای تظاهر به اعتماد بنفس بکنی ولی از درون وقتی کار اشتباهی انجام دادی خودتو سرزنش کنی اینجوری بدتر اعتماد بنفست صفر میشه

I'm just girl 🎀
2804
در چه موردی اعتماد به نفس نداری چهره یا تیپ ؟؟ اگه به خاطر چهره اعتماد به نفس نداری (ربطی به زیبایی ...

نه مثلا رو رفتارم و اینا همش فک میکنم خوب نمیتونم رفتار کنم و... نمیدونم دقیقا چطوری بگم 

هرکار میکنم به اون خود آرمانیم نمیرسم 

چطوری؟

@neuweltkian777

خواستی ببین تو اینستا

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
2805