2777
2789

پشتشو بالیاژ کردم یکم سوخته میخام رنگ کنم ی تنوع بدم ب موهام ماه اخر بارداریمه بخام قهوه ای فندقی بذارم پشتشون چه رنگی میشه 

خدا بعضی ها رو از زندگیتون میبره بیرون چون حرفهایی رو شنیده که شما نشنیدین 👌👌👌👌پس اینقدر گله نکنین ازش💔
به قرمزی میزنه دودی بذار

خب دودی چی ؟ دودی بذارم دکلره ها چجوری درمیان

خدا بعضی ها رو از زندگیتون میبره بیرون چون حرفهایی رو شنیده که شما نشنیدین 👌👌👌👌پس اینقدر گله نکنین ازش💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دودی نسکافه ای بزن خیلی قشنگ میشه اول اون قسمتی که دکلره نداره بذار بعد دکلره دارها

عزیزم اون قسمتی ک دکلره هس چه رنگی درمیاد چقد بعدش بذارم رو اونا

دودی نسکافه ای بزن خیلی قشنگ میشه اول اون قسمتی که دکلره نداره بذار بعد دکلره دارها

شماره چن و چه مارکی بگیرم 

باید نصف تیوپ از رنگ موی نسکافه ای پایه 8، یک چهارم تیوپ از رنگ دودی پایه 8 ترکیب کنی،اول بالا رو بز ...

مبتونی ی عکس بدی ببینم چی درمیاد مثلا

یعنی درمیاد خیلی خوشگلههه

طبق ترکیبی که گفتم میخوای مطمئن بشی یکم از موهات قیچی کن یا اصلا قیچی نکن یه قسمت از موهات که تو چشم نباشه رنگ رو بذار اگه راضی بودی رو کلش بذار