2777
2789
عنوان

دلم از خانواده شوهرم گرفته

160 بازدید | 12 پست

سال ها سعی کردم در مقابل حسادت هاشون خودمو به ندیدن بزنم

حالا چندوقته سر موضوعی که خودمم نمیدونم چیه و چون کاری نکردم ازشون سوال هم نکردم که چتونه، یه جورایی قهر کردن

همسرم کامل پشت منه. چون تو این سال ها دیده که از سمت من کوتاهی نبوده

راستش دلم خیلی گرفته برا بی مهری هاشون

این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولشون کن عزیزم.. مهم شوهرته بقیه هرطور میخوان باشن

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

مهر خانواده ای که شاید هفته یا ماهی یکبار ببینی به چه دردی میخوره 

مهر کسایی که که نسبت به عروس بی مهرن به چه دردی میخوره

مهم مهر شوهرته نه خانواده شوهرت

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم🥲🥲🥲 البته میگن که مهم نیست تو چه رفتاری با بقیه داری ،،، بقیه دقیقا طبق شخصیتشون با تو رفتار میکنن و من همیشه اینو تو ذهنم مرور میکنم 

چرا تو علت بی مهری اونا رو تو وجود خودت جستجو میکنی؟؟؟

والا ما یه عروس داریم همش باهامون دعوا داره اما ما کاری ب کارش نداریم ،،دهن ب دهن نمیشیم باهاش ،آتو دستش نمیدیم اما اون چون چیزی به اسم ادب و شخصیت نداره همیییشه همه جا بی احترامی میکنه ،پس مقصرش ما نیسیتم خودشه

یه وقتایی آدم نمیدونه خودشو در مقابل بی معرفتی و بی محبتی دیگران چه طوری قانع کنه و چی بگه ک دلش آروم بشه

یه وقتایی فقط میتونی سکوت کنی و به خدا بسپاری 

کاش بدونیم که این روزا آدما بی خدافظی میرن کاش مهربونتر باشیم 😔

جوانی ام به مو رسیده😔😔
مهر خانواده ای که شاید هفته یا ماهی یکبار ببینی به چه دردی میخوره مهر کسایی که که نسبت به عروس بی مه ...

آخه من باهاشون اینجوری نبودم

همیشه با قلبم برخورد کردم

تازه من از خونواده م دورم

الان انگار اضطراب گرفتم از قهرشون . در صورتیکه بخدا من کاری نکردم و‌نمیدونم چشونه

این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه.
آخه من باهاشون اینجوری نبودمهمیشه با قلبم برخورد کردمتازه من از خونواده م دورمالان انگار اضطراب گرفت ...

من هم مثل شما ازخانوادم دورم شهر غریبم و خانواده شوهرم پیشمن همیشه بی محلم میکنن اذیت زبانی میکنه مادرشوهرم .انگار بامن لجه.تعارفم نمیکنه.بارها وبارها دلمو شکسته.کاری کرده پای منو ازخونه پدرشوهرم بریده هیچوقت حلالش نمیکنم