2777
2789
عنوان

میشه بیاید نظر بدید

75 بازدید | 14 پست

من طرح دارم چون علوم پزشکی درس خوندم، شما بین بیکار موندن و رفتن به یه بیمارستانی که یه ساعت و نیم از ما فاصله داره،وسط بیابونه،شنیدم که کادرش از نظر احلاقی مشکل دارن،و اینکه هرروز صبح ساعت ۶ باید اژانس بگیرم بعد بیست دقیقه برسم  کنار اتوبان وایسم،تا سرویس بیاد با مینی بوس یه ساعت راه برم اونم تو منطقه ای که پر از سگ و افراد معتاده، دوباره موقع برگشت وسط بیابون پیاده شم، با شخصی بیام داخل شهر و از حقوقم ۴ تومن باید بدم اژانس و میمونه ۷ تومن! شما بودین میرفتین؟تایمشم میشه ۶ صبح تا ۴ بعدازظهر، باهام لج کردن میگن انصرافم بدی دوباره ثبت نامم کنی بازم بیمارستان شهر خودتون نمیندازیمت ! موندم چی کنم بیمارستان خصوصی ام نمیگیره منو چون طرح دارم !فقط میمونه شغل ازاد! کاری پیشنهاد دارید که کلا ول کنم برم سراغ کاری که درامدش خوب باشه؟قید مدرکمم بزنم والله!خیلی اذیت شدم تو این مدت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طرح و بگذرون ولی جاش عوض نمیشه؟ برو دانشگاه علوم پزشکی مرکز استان نشد انقدر پیگیری کن تا درستش کنن م ...

بخدا انقد رفتم اومدم خسته شدم ،میگن هرچقدرم بمونی تو صف بیمارستان شهر خودت نمیفرستیم،درصورتی که قانونا من میتونم شهر محل کارمو انتخاب کنم ولی دارن اذیت میکنن،به من گفتن بیمارستان شهر شما نیرو نمیخواد ولی جلوی چشم خودم یه خانومه رو فرستادن اونجا! فرقش با من این بود گفتن این سابقه داره اولویت داره!

حیفه

اخه چی کنم سه ماهه من درگیرم،همش دارم حرص میخورم،نمیگن یه دختر جوون چجوری این مسافتو با این شرایط بره،حرف هیچکسم رو این ادم برو نداره ،حرفش یه کلمس!میگه یا برو اینجا یا بمون خونه

بخدا انقد رفتم اومدم خسته شدم ،میگن هرچقدرم بمونی تو صف بیمارستان شهر خودت نمیفرستیم،درصورتی که قانو ...

چقدررر اینا بیشعوری دور از جانب

ببین حتما حتما پیگیری کن شده تا وزارت بهداشت برو پوزه اینا رو بمالون به خاک

الکی نیست که

I'm so depressed I act like it's my birthday, everyday 

چقدررر اینا بیشعوری دور از جانبببین حتما حتما پیگیری کن شده تا وزارت بهداشت برو پوزه اینا رو بمالون ...

همه ی تلاشمو دارم میکنم، به هرکسی که فک کنین گفتم ولی اون کسی که مسئول اینکاره کوتاه نمیاد!منم نمیتونم قبول کنم برم اونجا واقعا شرایطشو ندارم،نه اینکه نخوام

خب یه مدت تحمل کنید شاید بتونید مجوز جابجایی بگیرید

مجوز نمیدن،چون شرایط بیمارستانش جوریه که هیشکی نمیره چون تو بیابونه،طرحمم بخوام تمدید کنم بازم باید اونجا بمونم

همه ی تلاشمو دارم میکنم، به هرکسی که فک کنین گفتم ولی اون کسی که مسئول اینکاره کوتاه نمیاد!منم نمیتو ...

میفهمم واقعا 

یعنی پدر همه اینایی که اینجوری جلوی آدم سنگ اندازی میکنن

خواهشا کوتاه نیا شده برو تهران ولی حقتو بگیر

یه درصد خدای نکرده نشد حداقل میگی تلاشمو کردم 

I'm so depressed I act like it's my birthday, everyday 

مجوز نمیدن،چون شرایط بیمارستانش جوریه که هیشکی نمیره چون تو بیابونه،طرحمم بخوام تمدید کنم بازم باید ...

حالا عجله نکنید و اگه تونستید یه آشنا توی علوم پزشکی پیدا کنید کمک تون کنه

کاربر آقا 
حالا عجله نکنید و اگه تونستید یه آشنا توی علوم پزشکی پیدا کنید کمک تون کنه

من اشنا پیدا کردم نامه هم زد ولیی فردی که با من لج افتاده نامه رو رد کرد.با وجود اینکه نامه مافوقش بود

میفهمم واقعا یعنی پدر همه اینایی که اینجوری جلوی آدم سنگ اندازی میکننخواهشا کوتاه نیا شده برو تهران ...

اره واقعا دارم با هرکسی که عقلم میرسه قرار ملاقات میگیرم که صدام به جایی برسه