2777
2789
عنوان

اولیا و مربیان

6086 بازدید | 22 پست
سلام به همه دوستان بخصوص سلام به همه مامانها و باباهایی که بچه مدرسه ای دارن.

میخواستم نقطه نظراتتون رو در رابطه با نوع و سیاستهای مربیان مدارس بدونم!

مثلا 1 موردی که الان ذهنمو درگیر کرده تهیه لوازم التحریر از طرف مدرسه هست....خوب من مخالفم چون بنظرم اگه اولیا خودشون تهیه کنن بچه ها هم سر ذوق میان!

مثل بچگی خودمون.

خوشحال میشم نظرات موافق و مخالف وعلتش رو اعلام کنین:)))

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم لباس فرم چه برای دختر بچه ها چه پسر بچه ها چه مهماندارهای هواپیمایی و .... بحث کاملا متفاوتی داره که اصلا به موضوع تاپیک ربطی نداره!!

لوازم التحریر مثل زمان بچگیمون که متفاوت بود خیلی سلیقه ای و شخصی هست مثل اینکه تو مدرسه تمام عینکیها فرم یک شکل بزنن! یا میان وعده یک شکل ببرن!!! درباره مدرسه صحبت میکنم نه مهد کودکها و......

مامانهاییکه بچه هاتون امسال میرن مدرسه نظر بدین لطفا"

من امروز لباس فرم پسرمو گرفتم کلی کیف کردم تنش کردم....

یه چیزایی هم درباره باشگاه ورزشی بهم گفتن که اصلا نفهمیدم چی گفت!!!!!!!!!!!!!!!

اینقدرکه پسرم شلوغ کرد 10 تا جمله درمیون شنیدم:( باید دوباره زنگ بزن بپرسم!

منم مخالف دادن لوازم از طرف مدرسه هستم ولی کاری نمیشه کرد
لباس مدرسه بچه من شد 111000 مال شما چقدر شد؟ میشه تو این تاپیک شفاف سازی درباره قیمتها هم بشه؟
خدایا با من مهربان باش ... خواهش میکنم
ممنون شیلا جان از نظرت....

چقدر گرون لباس فرم گرفتی مال پسری من شد 85 تومن.... البته خوب روش میکشن مضاعف دیگهههههههههههه

عیب نداره ایشالا خوب درس بخونن خستگی از تنمون در کنن

شیلا جون و شنیا مگهلباس فرما توش طلا کاری شده

من لباس فرمهای دخملیام یکیشون18 تومن وکوچیکتره 16 تومن شد مقنعه هم هر کدوم2500 شد
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
والا مال شیلاجون رو نمیدونم ولی لباس فرم پسرم بدون لباس ورزش هست قیمت اون 36 تومن!!
فکر کنم 150 هم لوازم التحریر بشه!!!:)))))))))))))

از یکی او پارک سوال کردم دختر داره گفت مانتو شلوار مقتعه شده 37 تومن!!!!!!!!!!!!!

یکی دیگه پسرش پیش میره گفت 2و نیم ثبت نام کرده 3 روز در هفته تا ساعت 12!!!!!

یعنی این چیزا نباید متحد الشکل باشه و یکدست باشه فقط درد لوازم التحریر و ... گرفتن... بجای اینکه نگران مامان باباها باشن نگران حسادت بچه ها هستن!!!

راستی یکی میگفت نمیشه از لباسهای شکل دار مثل بن 10 و بتمن و باربی استفاده کنن نه کیف نه کفش نه.... آره؟؟؟

شماها چیزی میدونین؟؟
وایییییییییییی تو رو خدا یه کم این مد ها رو ول کنین داره حالم بد میشه هر چیزی سادش خوبه همش دردسره برا مون
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
نه والا منم خیلی تو نخ اینجور چیزا نیستم فقط یاد زمان مدرسه خودمون افتادم.... یادم افتاد محدودیتهایی برامون پیش میاد.....

راستی پیش دبستانی پسرم از 29 باز میشه با جشن شکوفه ها....

دست گل محمدی به مدرسه خوش اومدی:)))

تجربه دارها کمک.... باید کار خاصی بکنم؟؟؟ چی ببرم چی ببره؟؟؟ اصلا چجوری هست؟؟؟؟

سلام . شنیا جون کجایی ؟ چرا به ما سر نمیزنی دیگهههه ؟؟؟؟!!!! دیگه دوسم ندالیییییی ؟ :((((

منم با لوازم التحریر یکدست مخم و مخم و مخالفم . بالاخره تا کی اینکارو بخوایم بکنیم و به جای حل مسئله کلا صورت مسئله رو پاک کنیم ؟ مگه همین بچه ها نمیخوان فردا پس فردا بیان تو جامعه ؟ اونجا که دیگه همه یک شکل نیستن !!!! یعنی نباید یاد بگیرن که هر کسی در حد خودش داره و نباید حسادت کرد ؟ مگه از اول هر اسباب بازی که دوستش داشت اینم داشته ؟ ای بابااااااا ........
خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد