2777
2789

۴ سال پیش خالم تو عروسیش مامانم رو اصلا محل نداد به همه کادو خرید به مامانم نخرید جلو  جمع خوردش کرد  زنداییم هم پشت سر من و مامانم کلی چرت و پرت گفت

با اینکه ما به خالم کلی خوبی کردیم حتی به شوهرش

ولی...

الان عروسیم و نمیخوام دعوت کنم

ولی بقیه میگن فامیله و مادربزرگم ناراحته

من اگه دعوت کنم نمیخوام محل بدم ولی عروسیم میخوام شاد باشم

محل میدم نیشه نمیدم نمیشه  چیکارررر کنمممممم

مامان و بابام هم دلشون راضی نیست باشن 

ولی مامان بزرگم 

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همان روز بلند است کاربری دست دو نفره عزیزان 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

دعوت کن جلو مردم باهاشون خوب باش وشاد..ی شبه

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

دعوتشون کن ولی اصلا و ابدا بهش محل نده تا خودشون گمشن

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
2804

یا خوش قلب باشید ، دعوت کنید و اهمیت بدین 

یا هم طبق احساستون عمل کنید، دعوت نکنید 

اینکه مثل خودشون انجام بدین، دارین رفتار و اشتباه خودش رو مرتکب میشید

این کاربری دست چندین نفر است.

دعوت نکن

بدم میاد مادربزرگ پدربزرگا میان تعیین تکلیف میکنن که کیو دعوت کنید کیو نکنید

عمرتو کردی کارایی که دلت میخواسته هم کردی دیگه چقد کنترلگری آخه که واسه عروسی نوه‌ات هم تعیین تکلیف کنی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
2805

دعوتشون نکن چیع بابا 

اونا ناراحت کردن باید ناراحت بشن 

هرکی امضامو دید تا اخر بخونه واسه خوشبختیم دعا کنین گناه دارم بخدا  اسمم فاطمه هست💔لایک کنین بفهمم میکننین حداقل 😢

2801