2777
2789
خودم امشب میخوام تری فایر ۳ رو نگاه کنم مال امساله ۲۰۲۴ میگن خیلی پشم ریزونه، دلقکه بود یادته؟

کدوم دلقک؟؟نهههه من خیلی وقته سراغ فیلم نرفتم

"ز شیر شتر خوردن و سوسمار عرب را به جایی رسیدست کار که تاج کیانی کند آرزو تفو بر چنین چرخ گردون تفو" فردوسی بزرگ

ویییی من وقتی ب این چیزا فک میکنم اتفاقی برام میوفتع اما فک نکنم عادیه روزام بخدا

من همش ناس و فلق میخونم 🤣🤣🤣 من کلا ذکر و اینا زیاد میگم، خدا هوامو داره 😄😄

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کدوم دلقک؟؟نهههه من خیلی وقته سراغ فیلم نرفتم

این تری فایر سه قسمت داره، وای خیلی ترسناکه خداییش من اصلا استرس میگیرم میبینمش، ارواح و اجنه و اینا نیستن. یه دلقک دیوونه است خیلی وحشتناک آدم میکشه، جنایی و اسلشره

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
من همش ناس و فلق میخونم 🤣🤣🤣 من کلا ذکر و اینا زیاد میگم، خدا هوامو داره 😄😄

میگن زیاد بهشون فک کنی دیوونه میشی‌چند سالته؟😁

"ز شیر شتر خوردن و سوسمار عرب را به جایی رسیدست کار که تاج کیانی کند آرزو تفو بر چنین چرخ گردون تفو" فردوسی بزرگ

این تری فایر سه قسمت داره، وای خیلی ترسناکه خداییش من اصلا استرس میگیرم میبینمش، ارواح و اجنه و اینا ...

من معمولا سعی میکنم یک قسمتی ببینم چند قسمتی یهو حوصلم نمیکشه برم سمتش😫

من اتفاقا الان لپ تاپو روشن کردم نگاه کنم 🤣🤣

من احضار رو دیدم واقعا ترسناک بود برام چند شب موقع خواب فقط اطرافمو دید میزدم😂ببین خوب بود اینم ببینم😁

ن میخوام خیلیییی ترسناک باشههه😢

اهان 

کانجورینگ

حلقه 

جنگیر 

طالعه نحس

8سالته...هفته اخر اسفنده...ساعت 10 صبح زیر پتوی گرم بیدار میشی هوا هنوز تاریکه میری پشت پنجره رو نگاه می کنی می بینی داره بارون میاد... پنجره رو باز می کنی بوی نم بارون تمام وجودتو پر میکنه... چند قطره بارون به صورتت می خوره... بوی غذای مورد علاقت کل خونه رو گرفته... زندگی هنوز زیباست ☘
من احضار رو دیدم واقعا ترسناک بود برام چند شب موقع خواب فقط اطرافمو دید میزدم😂ببین خوب بود اینم ببی ...

تری فایر ۳ رو دیدم الان خیلی سم چندشی بود، ولش کن نمیخواد نگاش کنی 😅😅 نمیدونم کدوم مریض روانی اینو ساخته بود

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
تری فایر ۳ رو دیدم الان خیلی سم چندشی بود، ولش کن نمیخواد نگاش کنی 😅😅 نمیدونم کدوم مریض روانی اینو ...

مرسی از اطلاع رسانی.تو اتاق تنهام چراغا خاموش دارم فیلم میبینم احتمال سکته ام بالاست😂