2777
2789
عنوان

شما بودین میبخشیدین

153 بازدید | 16 پست

شوهرم آدم خوبیه در کل برام خیلی کارها کرده ولی یه مدت ۵ ماه خیلی بد شده بود خیلی اذیتم می‌کرد منم آدمی ام بشدت حساس و زودجوش ک تا حالا کسی بهم تو نگفته بود و این فشارها باعث شد مشکل قلبی بگیرم 

اونم تو اول جوونی ! ۲۸ سالمه و زندگیم کابوس شده همیشه درد قلب دارم 

شما جای من بودین میبخشیدین؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من عادت دارم لطف و بدی طرف مقابلم رو همون لحظه جبران کنم

بنابراین اگه کسی بهم بدی کنه، منم مثل خودش رفتار میکنم تا بی حساب بشیم

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

باید بپرسی علت اینکه اون پنج ماه این کارها رو کردی چی بود وگرنه حلالش نمیکنم ، شما هم نباید زیادی زودرنج باشی تا حدی که به خودت ضربه بزنی !! مرد تو فکرش هزار و یک چیزه که ما خبر نداریم ازش

شما خودت از صحبتت مشخصه بخشیدی وقتی میگی ادم خوبیه یعنی با یه دید خوب و باز داری ازش صحبت میکنی

بنظر من زندگی خیلی بالا پایین داره اگه ادم خوبیه صبور باش بخواه که تغییر کنه البته قبلش قطعا خودت باید تغییر کنی نه که مستقیم به اون بگی تغییر کن چون اینجور جملات معمولا فایده ای ندارن مگر به عینه تغییر کنیم و تغییر بدیم

اگه ببخشی و بیخیال باشی خودتم کمتر حرص میخوری و برات بهتره 

درد قلبتم از اعصابت هست منم وقتی عصبانی میشم یا استرس میگیرم سمت چپم قفسه سینم درگیر میشه و درد میگیره

پاییز را دیدی... انهایی که رنگ عوض کردند سقوط کردند

و من هفت هشت سال تو زندگیم. 

از دستش همون سال اول ام اس گرفتم و بعد ها چند بار بازم حمله ام اس بهم دست داد و اینکه مشکل تیرکشیدن قلب و نفس تنگی هم ممکنه بندرت بهم دست پیدا کنه( از ترس یهویی یا استرس ممکنه باشه) .

ولی بازم همیشه خداروشکر میتونم بگم خوب خوبم بلطف خدا . 

و اینکه هنوز تو زندگیم راجع به ببخش هم خدا ببخشه☹️

2810