2777
2789
عنوان

ب امید رسیدن ب رویای چندین ساله م

119 بازدید | 15 پست

امروز تولدهمسرم بود و 5سال و خورده ای ک مامنتظر اومدن نی نی هستیم وامروز 8روز از پنجمین انتقالم میگذره 

ازهمون اول ک اقدام کردیم همیشه دوست داشتم همسرم رو تو روز تولدش سورپرایز کنم و تاالان نشده .خدایا ازت خواهش میکنم امسال ارزومون رو برآورده کن انشاالله سال بعد معجزه ت بغلمون باشه خدای مهربونم ازت خواهش میکنم این لطف رو درحق مون بکن انشاالله سال بعد بیام و همینجا ازمعجزه ت بنویسم خدای مهربون من

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله عزیزم‌تو تاپیک ای وی اف ۹۴ دیدم گفتید ذخیرتون کمه یائسگی زودرس دارید چند سالتونه‌؟ خودت پری ...

قربونت من 28سالمه و تقریبا 4ساله درگیرشم .اره عزیزم خودم پریودمیشم شاید سالی یه بارنشم کلا

پریودت چند روزس؟چقد خونریزی داری؟تخمدانات کوچیک شده؟

بین 21تا30روز میشم معمولا یکهفته زودتر ازموعدم میشم.تو پریودنمیشی؟خونریزیم بعدانتقالای منفی ب شدت زیاده ماهای دیگه عادیه.

سونو قبل انتقالم رفتم پیش دکترصدری نوشته بود سایز تخمدانها طبیعی

بین 21تا30روز میشم معمولا یکهفته زودتر ازموعدم میشم.تو پریودنمیشی؟خونریزیم بعدانتقالای منفی ب شدت زی ...

اره مرتب میشم .

ولی قبلش لکه بینی دارم

منم پارسال رفتم سنو گف حد نرمال

کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی‌‌‌‌...
2810