2777
2789
عنوان

من همونم که شب عید با وسایلم اومدم خونه بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 1463 بازدید | 139 پست
تازه قبلش اردک داشته که همسایه‌ها بهشون اعتراض کردن چون مثلا ساعت ۳ نصف شب سر و صدای بلند میکردن مجب ...

قاطی داره یا عادیه؟

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
چطوری بهتر میشه؟ مثلا الان دپاکین میخوره خوبه؟ولی اختلال شخصیتی که دارودرمانی نداره

تحت نظر متخصص باشه بنظرم همسرت کمبود محبت داره انقدر وابسته ی حیوونا هست

باید ببینی از چی رنج میبره چی دوست داره 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

استارتر تو اکثر تاپیک های اینجا مردمو تشویق به طلاق می کنن باور کن من الان حدود 11 ساله اینجام

به نظر من که اصلا موضوعتون حاد نیست کم زندگی پیش میاد که اصلا مشکلی نداشته باشه پناه بر خدا هیچ کس که امام نیست زندگی یعنی همین کنار هم رشد کردن و بزرگ شدن مگه خودمون بی عیبیم

نترس قرار نیس بعد طلاق دوم اتفاق خاصی بیفته اگ خدا بخاد همه چیز درست میشه و یه اینده روشن قرص چی

اول از همه باید از اینجا برم و مستقل بشم اگه بخوام طلاق بگیرم ولی شرایط مالیم اجازه نمیده

دپاکین و سیتالوپرام میخوره

توکل به خدا🌿
2803
استارتر تو اکثر تاپیک های اینجا مردمو تشویق به طلاق می کنن باور کن من الان حدود 11 ساله اینجامبه نظر ...

دقیقاا من همیشه میگم خراب کردن راحته اکه تونستی ی زندگی رو بسازی هنر کردی هیچکس اونجا نمیدونه عمق مشکلات این کاربرا چیه ی نسخه میپیچن طلاق و تمام 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
استارتر تو اکثر تاپیک های اینجا مردمو تشویق به طلاق می کنن باور کن من الان حدود 11 ساله اینجامبه نظر ...

آخه از وقتی باهاش زندگی کردم وسواس آسیب به خود گرفتم

حال روحیم اصلا خوب نیست. البته کم و بیش از قبل اضطراب و وسواس داشتم ولی الان واقعا بدتر شدم

توکل به خدا🌿
2804
2805
آخه از وقتی باهاش زندگی کردم وسواس آسیب به خود گرفتمحال روحیم اصلا خوب نیست. البته کم و بیش از قبل ا ...

ببین عزیزم من مشکلات روحی شما رو درک نمیکنم چون تا حالا باهاش سرو کله نزدم ولی هر دوتون باید تحت نظر باشید بهم کمک کنید سعی کن خوبیاش و برای خودت بزرگ کنی تا بهتر باهاش کنار بیای تلاشتو بکن ک بعدا حسرت نخوری

2801