2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
عزیزم میشه ب منم‌بگی من کی ازدواج میکنمکی میرم سرکار استخدامی شرکت کنم قبول میشم؟

همش تا سه سال دیگه

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                      نظر چرت بقیه دایورت به چپترین قسمت بدن😌😌                                                                               

ببین تو ذهنم اینطوری اومد دیگه ،من فکر نمیکنم پشیمون باشه الان انگار مغرور و حق ب جانب ولی وقتی بیاد ...

عزیز شما هم میشه بهم بگی پیام میده برای آشتی یا نه؟؟

تونستی حرفی از اسمش هم بگو

ببین تو ذهنم اینطوری اومد دیگه ،من فکر نمیکنم پشیمون باشه الان انگار مغرور و حق ب جانب ولی وقتی بیاد ...

عزیزم ب منم میگید؟

از خصوصیات ظاهریم چی حس میکنید؟

برا این میپرسم ک بدونم حس شیشمتون برا منم جواب میده🙂

[در هیاهویِ جهان در خلوتِ خود گمشده‌ام‌]-                  جایی‌‌ بمون‌‌ ك‌‌ قلبت‌ ‹ لبخند‌ ›‌میزنه!🗝'♥️'

ببخشید متوجه نشدم یعنی چی دوسه تا میده ؟؟

پیام

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                      نظر چرت بقیه دایورت به چپترین قسمت بدن😌😌                                                                               

2810