2777
2789

ادمو ناراحت می‌کنه بهم تهمت میزنه مثلا امروز جلو مدیر گفت من پامو تو سرویس باز میکنم بقیه رو اذیت میکنم در صورتی ک من خیلی رعایت میکنم بخدا خیلی عصبی شدم هی بهش گفتم به من کی پامو باز کردم ولی حرف تو کلش نرفت منم عصبی شدم گفتم گوه نخور بخدا خسته شدم از کاراش بعضی وقتا اشتباهای خودش گردن من میندازه ولی من ب مدیر هیچی نمیگم 

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😐 چندسالشونه؟ چرا مثه بچه ها رفتار میکنه ؟بنظرم بهترین کار در مقابل این تیپ ادما بی محلیه اصلا ب حر ...

آخه جلو مدیر ابرو منو برد رسما منم بهش گفتم گوه نخور الان ب نظرت چیکار کنم 

آخه جلو مدیر ابرو منو برد رسما منم بهش گفتم گوه نخور الان ب نظرت چیکار کنم

اون شخصیت خودشو نشون داده 

خوبش کردی🤣 

ب مدیر بگو بهش تذکر بده بگو نمیدونم چ لجی بامن داره رفتارش واقعا بچگانه اس لطفا بهش تذکر بدید 

اون شخصیت خودشو نشون داده خوبش کردی🤣 ب مدیر بگو بهش تذکر بده بگو نمیدونم چ لجی بامن داره رفتارش واق ...

الان عذاب وجدان گرفتم بهش گفتم گوه نخور آخه هشت سال از من بزرگ تره ولی واقعا دیوونم کرده