2777
2789

منو شوهرم دو هفته پیش دعوامون شد با لگد میکوبید تو کمر و شکمم خونریزی افتادم قطع نمیشه سرگیجه دارم ( منم زدمش بعد شوهرم به مامانم گفت که منم زدمش) 

حالا به مامانم میگم سرگیجه دارم زده تو شکمم دکتر هم تا یکشنبه وقت نداده میگه به دکتر بگو شوهرت زده شاید نامه ای چیزی بده که شوهرت زده. میگم مگه الکیه نامه بده اصلا بده با ا ن نامه کاری نمیشه کرد منم که حامی ندارم جداشم کجا برم ؟؟ به تو گفتم مامان نجاتم بده مامان کمکم کن بذار بجای اینکه یه روز جنازم از این خونه بیاد بیرون خودم با پای خودم بیام ازت ۱۵ میلیون خواستم برای مقدمات کارای طلاق و وکیل الکی گفتی ندارم

برگشته میگه خب توام اونو زدی . توام فلان کردی . هر دوتا تون گاوید. من پول نداشتم نکنه انتظار داری خونمو بفروشم به تو؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803
2804

کفتم اگه خدای نکرده یه روز بچم بهم بگه مامان نجاتم بده حاضرم هرکاری کنم براش

راستی میدونم پول داشت چند روز قبلش ملک اجاره داده بود پول پیش گرفته بود 

حالا من کلا مجرد بودم  نه لباس میخواستم نه تفریح نه پول هیچیییی اولین بار ازش چیزی خواستم

2805
2801