2777
2789

چون ۴ سال پیش خالم تو عروسیش مامانم رو آدم هم حساب نکرد و زنداییم هم کلی حرف پشت سرمون زد  و رابطه مامان و خالم رو شکرآب کرد 

حالا نمیخوام دعوتشون کنم با هم حرف می‌زنیم ولی رفت آمد نه 

پشت سر منم حرف زدن نمیخوام دعوت کنم 

(این داستان برا دوستمه)

دعوت کنه ؟

میگه حتی عروسی خالم خالم مامانمو آدم هم حساب نکرد نه باهاش رقصید و فلان هیچییییی حتی برا زنداییم کادو گرفتن ولی برا مامانم نه 

خورد شد مامانم 

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همان روز بلند است کاربری دست دو نفره عزیزان 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
2804

نه نکنه آدم عروسیش کسانی رو دعوت میکنه که از شادیش خوشحال بشن اینا که من میبینم جادو و دعا روی شاخشون هست براش میارن 

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

دعوت نکن 

مم یکی از دوستام مادرش الزایمر داره بعد خالشون برا عقد دخترشون

مادر و دوستمو دعوت نکرده بود و فقط دوتا داداشارو دعوت کرده بود که اونا هم نرفتن 

چند وقت پیش جشن عقد پسر یکی از داداشا بود که خالشون رو دعوت نکردن 

کاربریم دست همه اس جز خودم 
2805

ن ریسک نکن دعوت نکن رااااحت

ناراحتی پیش میارن و صد سال عمرت ازاینکه شب عروسی ناراحت بودی دلت کباب میشه

خودم عمه ی ج ن دم ناراحتم کرد و هربار با دیدد عروسی دلم خون میشه عروسی ای ک خداملیون پولش بود و شوهرم اندازه تموم دارایی کل دومادای دیگ واسم خرج کرده بود…///هعیییی امیدوارم خیر نبینه

نه دعوت نکنه ، منم عمومو دعوت نکردم .. همسرم عمه شو ..

یه چیز عادیه .. عروسی باید خوش بگذره بهشون .. من اگه برمی گشتم عقب بازم خیلیارو دعوت نمی‌کردم .. وقتی رفت و آمد ندارن دعوت کردن معنایی نداره

دعوت نکنه باز میان اونجا ی کاری میکنن اعصابش رو خورد میکنن شبش خراب میشه،نظر مامانش چیه؟

مامانش که میگه هر چی خودت میگی همون 

ولی میگه دعوت کنی چون من اون موقع خورد شدم واقعا خیلی بده که عروسی خواهرش زنداداش رو آدم حساب کنی ولی خواهر رو نه اونم زنداداشی که کلی بارت کرده 

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همان روز بلند است کاربری دست دو نفره عزیزان 
2801