2777
2789

نمیدونم برای همه اینطور هست یا نه، اما من بعد زایمانام صورتم تا دوهفته شفاف و شاداب میشه، کاش میتونستم همینطوری نگهش دارم صورتمو😅

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

میشه عزیزم با پاکسازی رحم وکبد،چون بعد زایمان هرچی تو رحم بوده میاد بیرون ویجورایی پاکسازیه، هرچقد عفونت و....داشته باشیم روپوست تاثیر میزاره، من اونجایی به این نتیجه رسیدم ۷ماهگی صورتم بشدت بادکرد چشمام ورم شدید پوستم بد شد رفتم دکتر ازمایش نوشت تابرم ازمایش بدم کیسه ابم ترکید وتوبیمارستان فهمیدم عفونت شدید داشتم وبچمم پر کشید 

عزییییزززززمچقدر ناراحت کنندهرفت تو اسمونا نی نیِ قشنگ🥲🖤

اره پسر عزیزم پرکشید الان ۳ماهه افسردگی شدید گرفتم ،همش درحال گریه کردن،دیروز صب تا شب تو بیمارستان توارژانس فقط ازم نوار قلب وازمایش میگرفتن چقد سرم وامپول زدن اخر دارو داد گف دردت ساکت نشد بیا بستری شو ،با دل پاکتون برام دعا کنید

نه من زیر چشمام کاامل روشن و شفاف شده بود و کک و مکای صورتم رفته بود کامل

بعدش دوباره برگشتن کک و مک اینا؟

من خونریزی شدید بخاطر بالارفتن فشارم داشتم و چند روز رنگم پریده بود و بالاس چشام پف بود🤦‍♀️

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
اره پسر عزیزم پرکشید الان ۳ماهه افسردگی شدید گرفتم ،همش درحال گریه کردن،دیروز صب تا شب تو بیمارستان ...

خیلی سخته عزیزم😔😔😔

خدا صبر بده بهت

به چیزای ناراحت کننده سعی کن فکر نکنی،تنها نمون و خودتو مشغول کن، تو باعثش نبودی که.. 

انشاالله که هرچه زودتر حالت خوب بشه

2810