2777
2789
عنوان

بنظرتون جدا شیم بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی کل پیام هارو پاک کردی؟ چرا خب؟😐

خوابیده بود پیام خیلی مهمی هم نبود ک بخواد سرش اینجوری باهام بحث کنه 

فقط بهش ی شب بخیر و ی فک کنم خوابی گفتم

همین ۲ تارو پاک کردم 

زود عصبی میشه درسته؟هدفشم بعید میدونم ازدواج باشه نمیتونی تحمل کنی عمرتو تلف نکن

آره خیلی زود عصبی میشه زودی به هم میریزه 

خودش ک گفته بود قصدم ازدواجه ولی حس میکنم از دستم خسته ست.....و اینم بگم ک ب زمین و زمان بدبینه همش میگه با پسرخاله هات زیاد خودمونی نشو نبینم رو بدی بهشون🥺یا مثلا نسبت ب پسرای دانشگاه 

عزیزم همین الان بلاکش کنشوهرم بخواد اینجوری بگه بلاکش میکنم هرچند که بعدش مجبورم تو خونه بازم ببینمش ...

😂قبلا میگفت من دشمنمم بلاک نمیکنم 

ببین الان چی میگه:( اگه ببینم طرفم ایجاد مزاحمت کرده بلاکش میکنم الانم میخوام برم به مطالعم برسم)

همیشه هم میخواد اون عذاب وجدان منو بیدار کنه ک بیام منت کشی از آقا 

مثلا عکس از چشم گریان خودشو میزاره پروفش یا مثلا بیو های تاثیرگزار مثه فقط به خدا اعتماد کن

دارم پیر میشم این وسط🥺

😂قبلا میگفت من دشمنمم بلاک نمیکنم ببین الان چی میگه:( اگه ببینم طرفم ایجاد مزاحمت کرده بلاکش میکنم ...

عزیزم من چهل سالمه و مادر یه پسرم.همه این روزها رو گذروندم.فقط بهت خواهرانه،دوستانه،توصیه میکنم روزهای خوب و شاد الانتو با این پسرا حروم نکن.دوست و رفیق بمراتب خیلی خیلی بهتر از دوست پسر داشتنه.دوست پسر ادمو افسرده میکنه.

دیگه چقدر بهت بی احترامی کنه که کات کنی؟

خیلی پرروعه دفه ی اولش نیست

خیلی راه اومدم باهاش فقط بخاطر دوست داشتنش

بارها اشک ریختم من تابه حال کسی اشکمو درنیاورده بود ولی اون🥺

عزیزم من چهل سالمه و مادر یه پسرم.همه این روزها رو گذروندم.فقط بهت خواهرانه،دوستانه،توصیه میکنم روزه ...

واقعا موافقم باهاتون من خودم الان ۲ هفته ست تمرکزمو از دست دادم من ازش میترسم

اومد باهام حرف زد گفتم من ازت میترسم گفت چرا میترسی از من 

گفتم من همچین دختری نبودم ک هر چی تو بگی قبول کنم ولی الان ب جایی رسیدم ک فقط و فقط از خود تو و کارات میترسم

اون بالای صفحه ی گوشیش میاد پیاما گفت ی لحظه اومدم تو بخونم دیدم پاک شدن

خب چرا پاک میکنی وقتی حرف خاصیم نبوده 

اخلاقشو که میدونی 

منم خوشم نمیاد وقتی کسی اینکارو میکنه تذکر میدم ولی وقتی چندیبار انجام بده واقعا عصبی میشم دیگه یه جا گیر میدم 

مسائل کوچیک مثل اینو جدی بگیرید خو ارتباط تون واقعا اهمیت دارن

2810