2777
2789
عنوان

خانومیا نکنه من حاملم توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 24 پست
وسواس فکری گزفتم ۴ ماهه که باعث استرس و اضطرابم شده به خاطر اون میگم شاید باردار نباشم چون استرس مان ...

باید بیخیال شی استرس خودش سمه

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما چند ماه اقدام بودی؟استرسم داشتی تو اقدام؟چی میشه منم دعا کنی🥲❤

استرس داشتن طبیعیه پیاده روی کن نفس های عمیق بکش استرس کم شه

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
۴ روز خونریزی داشتم

پد کاملا پر میشد یا نه کم بود؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
چهار روز نصفه مثلا شایدم کمتر

اگه خونریزیت کم بود امکان بارداریت هست اگر نه بدنت داره واکنش نشون میده چون توی اقدامی

الانم چون گفتی دوره ات تا ۳۵ روز هم هست پس فعلا صبر کن اگه تا سه روز دیگه نشدی بیبی بزن

استرس هم جلوی پریودی رو میگیره

پیاده روی کن موسیقی گوش کن و هرکاری که بهت ارامش میده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخه از موعدمم ۴ روز گذشته گلم الان چه تخمک گذاری ای آخه!!

خب نشدی دیگه 

من میگم  اگه بچه نمیخایی وایسا هیچ اقدامی هم نکن  اگه بچه دار شدی که کاریش نمیشه کرد خدارو شکر

اگه میخایی بچه دار بشی امشب با همسرت یه باز دیگه اقدام کن شاید بچه شد تو که فعلا پریود نیستی 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
خب نشدی دیگه من میگم اگه بچه نمیخایی وایسا هیچ اقدامی هم نکن اگه بچه دار شدی که کاریش نمیشه کرد خد ...

خط اول منظورم اینه که فعلا پریود نشدی شاید عقب افتادی العان داره تخمکگذاری میشه 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰