2777
2789

به گردوخاک حساسیت دارم زودی عطسم میگیره ولی حوصله ندارم بلند شم ی دستی به سروروی خونه بکشم😭 بنطرتون بزارم بعد از ی هفته که پاک شدم؟ عطسه رو به جون میخرم 😅😅 یا بلند شم ... 

شما هاکه متاهلید شوهراتون خونه کثیف باشه شما هم پریود باشید ایراد میگیرن؟  نامزدم هنوز نیومده خونمون وگرنه ابروم میرفت 😅

این چند روزه دلم میخواست بگم بیاد ولی واقعا حوصله گردگیری ندارم...

من به روزهای روشن ایمان دارم❤

اگه درد نداری خب بلند شو انجامش بده نهایت یکساعت کارداره دیگه بعد باخیال راحت بشین. الان همین استرسی که داری نمیذاره ریلکس کنی 

‌‌‌ اگه بهم بگن قشنگ ترین تعریفت از عشق چیه! میگم صبر کردن برای اونی که از اعماق وجودم میخوامش:)❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه درد نداری خب بلند شو انجامش بده نهایت یکساعت کارداره دیگه بعد باخیال راحت بشین. الان همین استرسی ...

چه انرژی دادی بهم اخه انگار میخوام کوه بکنم 😅 الان واقعا بنظرم کار راحتی اومد ممنون عزیزم🙏🌹💕

به به عشقتون پایدار😍😍من خونه مامانیمم روم نمیشه به عشقم بگم اونم بنده خدا انقد خودش کار بیرون خستش ...

سلامت باشی عزیزم. ولی حتما رفتی سر زندگیت ازش بخواه تو کارا کمکت کنه. البته این جور چیزا بیشتر ذاتی هست زوری نیست 

جان و جهان من تویی   
سلامت باشی عزیزم. ولی حتما رفتی سر زندگیت ازش بخواه تو کارا کمکت کنه. البته این جور چیزا بیشتر ذاتی ...

وای من روم نمیشه ... خیلی مرد سالاره ... شبا ساعت 3نصف شب تازه میاد ... اصلا دلم نمیاد ازش انتظار داشته باشم

چه انرژی دادی بهم اخه انگار میخوام کوه بکنم 😅 الان واقعا بنظرم کار راحتی اومد ممنون عزیزم🙏🌹💕

فداتشم اره بابا خونه تمیز نیس استراحت به ادم نمیچسبه اصلا😄😘

‌‌‌ اگه بهم بگن قشنگ ترین تعریفت از عشق چیه! میگم صبر کردن برای اونی که از اعماق وجودم میخوامش:)❤

فداتشم اره بابا خونه تمیز نیس استراحت به ادم نمیچسبه اصلا😄😘

عزیزی💕🙏😘

البته هنوز نشستم تو نی نی سایت 😅😅😅 فردا صب بنظرم بهتره الانم دیگه کم کم هوا داره تاریک میشه😂😂

ینی من موندم چطور قراره شوهر داری کنم😅😂 هنوز نه اشپزی بلدم نه خونه داری😂😂

الانم صب تا شب بیکارم تو خونه بلند نمیشم چهارجور غذا یاد بگیرم😅

عزیزی💕🙏😘البته هنوز نشستم تو نی نی سایت 😅😅😅 فردا صب بنظرم بهتره الانم دیگه کم کم هوا داره تاریک ...

من فکرکردم متاهلی بخاطر پروف واسمت😂اگه خونه باباتی که بخواب بابا مامانت تمیز میکنه 

من فکرکردم متاهلی بخاطر پروف واسمت😂اگه خونه باباتی که بخواب بابا مامانت تمیز میکنه

نامزد دارم عزیزم در شرف رفتن خونه بخت😅😅

پدرم خیلییی سال عمرشونو دادن به شما منو مادربزگم هستیم اونم بنده خدا سنش بالاست دست و پاهاش درد میکنه  همش پماد میزنه...

نامزد دارم عزیزم در شرف رفتن خونه بخت😅😅پدرم خیلییی سال عمرشونو دادن به شما منو مادربزگم هستیم اونم ...

خدارحمتش کنه متاسفم عزیزم.شرمنده نمیدونستم. پس انجامش بده حتما انشالله فردا صبح پرانرژی حسابی همه رو برق بنداز.عادتم میکنی برا خونه شوهرت اماده میشی😌😂

خدارحمتش کنه متاسفم عزیزم.شرمنده نمیدونستم. پس انجامش بده حتما انشالله فردا صبح پرانرژی حسابی همه رو ...

ممنون عزیزم خدا رفتگان شمارو هم بیامرزه🙏🌹

چشم حتما فردا صب دیگه شروع میکنم 😘🙏🌼