2777
2789

بار اولم بود رد شدم 

دوستان کجا دنده عوض کردن ممنوع هست؟

میدونم در تقاطع ها 

اما دقیق معنی این تقاطع رو نمیدونم 

مثلا ما  وقتی توی یک مسیر حرکت مستقیم داریم

اگر سمت راست ما یه کوچه یا مثلا یه راه فرعی بود میتونیم 

جلوی همون کوچه دنده عوض کنیم ؟

یا دنده عوض کردن جلوی کوچه یا 

مسیر های فرعی ممنوع هست؟

تو آزمون بیشتر با دنده یک برون مگه خودش بگه دنده دو اگرم گفت سه بگو تو شهر ممنوعه برای دوبل و دور دو فرمون و...باید دندت یک باشه والادموقع ما زیاد به دنده عوض کردن گیر نمیدادن مگه خود افسر ازمون میخواست 

در نبودت به کسی باج ندادم هرگز /کاروان نیست که دل هرکه به جایت آید❤

اولین باره میشنوم

زمان ما دنده عوض کردن قانونای اینجوری نداشت

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
تو آزمون بیشتر با دنده یک برون مگه خودش بگه دنده دو اگرم گفت سه بگو تو شهر ممنوعه برای دوبل و دور دو ...

ممنون 

اینارو میدونم 

سوالم یه چیز دیگه بود 

دنده رو از یک به دو کنیم 

وقتی سمت راست یا چپ 

اگر جاده فرعی باشه

برا آزمون شهری دنده یک یه دو  هر وقت دیدی زور ب ماشین لامصب اومد دنده دو

ترجیځ  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏
خوب جلوی کوچه یا رودی خیابون که باید ترمز کنی بزنی یک دیگه

وقتی گذر میکنیم چی؟

نگفتم برای توقف

مثلا داریم حرکت میکنیم یهو سمت راست یه کوچه است 

بعد میتونیم دنده رو عوض کنیم بشه دو

2804

ببین هر وقت خواستی سرعتتو کم کنی باید معکوس بدی یعنی اگه دویی بندازی یک بعد توقفم حتما باید بندازی یک مثلا وقتی میخوای بپیچی توی خیابون بغلی یا کوچه ای چیزی سرعتو کم کن بنداز یک 

وقتی میرسی تقاطع باید وایسی بعد اینکه مطمعن شدی میتونی حرکتتو ادامه بدی با رعایت حق تقدم و توجه ب قوانین و علائم ادامه میدی ب حرکت

برای اینکار باید سرعتت پایین باشه و توقف کنی بنابرین باید دنده رو۱ باشه وقتی وایسادی با دنده۲ نمیتونی حرکت کنی باید بزنی دنده ۱ و اغاز حرکت کنی

2805
وقتی گذر میکنیم چی؟نگفتم برای توقفمثلا داریم حرکت میکنیم یهو سمت راست یه کوچه است بعد میتونیم دنده ر ...

بله اگه دنده دویی یه نیش ترمز بزن سرعتت بیاد پایین بنداز یک 

وقتی میرسی تقاطع باید وایسی بعد اینکه مطمعن شدی میتونی حرکتتو ادامه بدی با رعایت حق تقدم و توجه ب قو ...

اگر شما در جاده اصلی در حرکت باشید با دنده ی ۱

اونوقت یک کوچه سمت  راست شما باشه 

بعد همون دقیقه افسر بگه بزن دنده ۲ 

چی؟

الان مجاز نیست؟

2801