سلام دوستان . پارسال پسرم اول بود یه پسر کلاس دومی دوتا انگشت شصتش رو میکرد تو چشم پسرم که تا ده دقیقه نمیتونست ببینه. این کار چند بار تکرار کرده بود یک روز اومد خونه چشماش بسته بود اصلا باز نمیکرد میکفت درد میکنه دلیلش پررسیدم بهم گفت. سرفتم سراغ پسره تهدیدش کردم به مادرش مبگم و... به مدیر هم گفتم. گذشت امسال مدرسه پسرم عوض کردم دیگه خیالم راحت بود تا اینکه دیروز پسرم اومد گفت همون پسر دوباره چشماش فشار داده و کلی گریه کرده و زیر چشماش گود بوده. از قضا اون پسر هم اومده تو این مدرسه من خبر نداشتم. پسرم امسال دوم هس و اون پسر سوم. الان معاون بهم گفت نزیک بوده بچت کور بشه. معاون میگه دیروز اینقدر زنگ پدر مادر اون بچه زدم تا هر دوتاشون اومدن هر هر خندبدن گفتن عادت داره هر شب چشمای باباش فشار میده و ما میخندیم. معاون عصبانی شده باهشون بحث کرده و اونا گفتن مگر تو چکارش هستی وومعاون گفته من مادرشم. مادرش سپرده دست من. الان مدرسه بودم معاون میگفت کلا خانواده بی فرهنگ و بی شخصیتی هستن میخواستم دیروز بگیرم بزنمش. هی اصرار برو سراغ بچه ولشون نکن. 🧸 نتیجه .تا اینجا رو دیروز تاپیک زدم .حالا اومدم بگم چی شد. امروز با مادر شوهرم رفتیم مدرسه مادرشوهرم خیلی سر و صدا کرد هم دوبار خودمون رفتیم سراع اون بچه و هم اینکه مادرش اومد مادرشدهرم کلی باهاش دعوا کرد. باز دوباره هممون رفتیم تو دفتر باز اونجا مدیر کلی دعواش کرد بچه هم از من و مادرشوهرم معدرت خواهی کرد. مادرشوهرم گفت اصلا نمیتونم ببخشم. باید عصر بیاین دنبالمون بریم چشم پزشکی. خلاصه قراره ساعت ۴نیم بیاد دنبالمون بریم چشم پزشکی.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
از ساعت ۹تا ۱۲ مدرسه بودیم اول مادرشوهرم رفت مدرسه بعد پدرشوهرم و نیم ساعت بعد من رفتم. هر کدوممون ج ...
من پسرم کلاس پنجمه شرایط شما رو درک میکنم کاملا ولی شما همیشه نمیتونید دنبال پسرتون باشید که کسی اذیتش نکنه باید خودش از خودش دفاع کنه من به پسرم یاد دادم کسی رو نزنه ولی اگر کسی زدش و وایساد و خورد من نه تنها ازش دفاع نمیکنم خودمم دعواش میکنم که چرا خورده مگه اینکه طرف ازش خیلی بزرگتر باشه کلاس دوم و سوم تقریبا اندازه همن