2777
2789
عنوان

چشمای بچمو فشار داده که گود شده کبود شده 🧸نتیجه تاپیکم

| مشاهده متن کامل بحث + 3504 بازدید | 119 پست
پارسال کبود شده بود و تا سه روز درد میکرد میگفت نمیتونم درس بخونم. امسال گود شد معاون میگفت قشنگ جای ...

چقدر خونسرد بودی.بنظرم از هیچ لحاظی کوتاهی نکن تا ادمشون نکردی درس درست حسابی بهشون ندادی ولشون نکن

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معاون به اون بچه گفته بود غلط کردی چشماشو فشار دادی. مادر پسره امروز سر و صدا که اینجا محیط اموزشی ...

خیلی کار خوبی کردین حسابشون رو گذاشتین کف دستشون 

بعضی ها فکر میکنند بچه خودشون پادشاهه بچه بقیه از تو جوب اومدن 

راست میکن خودت بچه تو تربیت نکنی جامعه تربیتش میکنه 

حالا درسی هم برای والدینش شد جلو بچه شونو بگیرن

عزیزم من دیروز تو تاپیکش مقصر اول استاتر‌رو دیدم و بهش هم گفتم چون همون سال گذشته وقتی برای اولین با ...

اره درسته سال قبل باید استارتر به جای پاک کردن صورت مسئله و رفتن از اون مدرسه مشکل رو حل میکرد و صحبت و راهنمایی شما کاملا درست و به جا بوده

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
همش میگه چشمم درد میکنه. میخواستم امروز خودم ببرمش متخصص. مادر پسره زنگم زده هر جا ببری من قبول ندار ...

چه رویی داره میخواستی بگی تو نباید قبول داشته باشی من باید قبول داشته باشم

شما هم میخواستی بگی من فقط این دکترو قبول دارم 

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
از ساعت ۹تا ۱۲ مدرسه بودیم اول مادرشوهرم رفت مدرسه بعد پدرشوهرم و نیم ساعت بعد من رفتم. هر کدوممون ج ...

من پسرم کلاس پنجمه شرایط شما رو درک میکنم کاملا ولی شما همیشه نمیتونید دنبال پسرتون باشید که کسی اذیتش نکنه باید خودش از خودش دفاع کنه من به پسرم یاد دادم کسی رو نزنه ولی اگر کسی زدش و وایساد و خورد من نه تنها ازش دفاع نمیکنم خودمم دعواش میکنم که چرا خورده مگه اینکه طرف ازش خیلی بزرگتر باشه کلاس دوم و سوم تقریبا اندازه همن

درسته رفتار اون بچه خیلی پرخطر و غیرقابل بخشش بوده و اصلا بنظر من ممکنه نَشاءت گرفته از مشکلات روحی ...

اون بچه و کل خانواده اش مشکل دارن و هر کسی که ازش طرفداری میکنه

2810