2777
2789
عنوان

چشمای بچمو فشار داده که گود شده کبود شده 🧸نتیجه تاپیکم

| مشاهده متن کامل بحث + 3504 بازدید | 119 پست
شما حرف بعدیتم درسته.حالا برو یه روانپزشک پیدا کن تا این تروماهایی که حمل میکنی که باعث میشه مثل اون ...

تو لالایی بلد باشی برا خودت میخونی

من هر چیم باشم از ظالم دفاع نمیکنم 

به درک که نمیخونی 

امضاتم به درد خودت میخوره حالام بسلامت 

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
چیکار کنم من خودم متخصص نوبت گرفتم اون زنگ زده میگه من هرجایی قبول ندارم باید ببریم فلان بیمارستان.د ...

نه ممکنه تو اون بیمارستان آشنا داشته باشن بگو من الان با پسرم برای ثبت شکایت میرم کلانتری ارجاعم میده پزشک قانونی 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر احتمالا بیمارستان پزشک آشنا دارن بچه رو ببر نامه پزشکی قانونی بگیر از داد و بیدادشون یا به د ...

نه بیمارستان دولتی هست شیفتیه فکر نمیکنم بلاخره دکتر باید چک کنه و گواهی سلامت بده

بابا توبایدبری نامه اپزشکی قانونی بگیری که پرونده واسه اون بچه ی سگشون درست بشه که فرداجرعت نکنه این بلاروسربچه شما یاکس دیگه بیاره. دکتربیمارستان چیه اخه؟ ادم سرماهم میخوره نمیشه دکتربیمارستان

نامه بگیرببریه فوق تخصص قشنگ بچه روببینه

اعصابمون خراب شدوالا

نه بیمارستان دولتی هست شیفتیه فکر نمیکنم بلاخره دکتر باید چک کنه و گواهی سلامت بده

راه در رو همیشه هست 

ولی پزشکی قانونی رو جدی بگیر 

اینا امروز دکتر بگه چیزی نیست عمرا زیر بار مسئولیت برن

اینایی ک میگید برو پزشک قانونی بر چ اساسی؟اول باید شکایت مطرح بشه بعد ارجاع میدن ب پزشک قانونی ک همچین مسیله ای رو معمولا وساطت میکنن حل و فصل شه

مگ اینک امروز دکتر میبرن خدایی نکرده تشخیص آسیب جدی ی بده

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
مادرش میگفت اصلا پارسال خبر نداشته. مثل اینکه مدیر اصلا بهش نگفته بوده. ولی مدیر به من گفت خودم زنگ ...

ربطی به مدرسه جدید نداره اگر شما سال گذشته همینطوری پیگیری میکردی پسرت امسال دوباره آسیب نمیدید

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.
اینایی ک میگید برو پزشک قانونی بر چ اساسی؟اول باید شکایت مطرح بشه بعد ارجاع میدن ب پزشک قانونی ک همچ ...

بر این اساس که پدر و مادره پررو هستن و مسئولیت پذیر نیستن 

باید احساس خطر کنن که جلوی بچه شونو بگیرن

بر این اساس که پدر و مادره پررو هستن و مسئولیت پذیر نیستن باید احساس خطر کنن که جلوی بچه شونو بگیرن

من مراحل قانونیشو گفتم ن اونی ک توی عرفه

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
دقیقا. سه تا آدم بزرگسال که نمیریزن سر یدونه بچه. شما با پدر و مادر بچه طرف هستید نه خودش

بچه هر روز با بجه منو میبینه نه مادرش. باید بچه بترسه به خودش بیاد نیاد سراع بچم. تنها هم نبودیم هرسری یا مدیر یا معلم اومد کنارمون اونا هم توپیدن بهش

چیکار کنم من خودم متخصص نوبت گرفتم اون زنگ زده میگه من هرجایی قبول ندارم باید ببریم فلان بیمارستان.د ...

آره حتما خودتون ببرین. نامه هم از پزشک بگیرین. 

اسی دکتر بردی بیا خبر بده نگران پسرت شدم

در خواست دوستی آقایان  پذیرفته نمی‌شود. 
بعد استارتر شما میگید چشمای بچه کبود شده خب همون جرم محسوب میشه و با همون کبودی راحت میتونید شکایت ک ...

پارسال کبود شده بود و تا سه روز درد میکرد میگفت نمیتونم درس بخونم. امسال گود شد معاون میگفت قشنگ جای دستاش تا زنگ اخر بود

نه ممکنه تو اون بیمارستان آشنا داشته باشن بگو من الان با پسرم برای ثبت شکایت میرم کلانتری ارجاعم مید ...

مامانه خودش پرستار هس. امروز تازه قبول دار شده بود میگف میدونم چشم حساسه خودم پرستارم. و......

2810