2777
2789
عنوان

چشمای بچمو فشار داده که گود شده کبود شده 🧸نتیجه تاپیکم

| مشاهده متن کامل بحث + 3504 بازدید | 119 پست

اولا چه پدر مادر مزخرفیییییی داره ، خدا به کیا بچه میده ، ک حتی نمی‌تونن تربیت کنن

دوما من جای شما بودم چشاشوووو از کاسه در میاوردم ، بیشعور بی تربیت

سوما کار خوبی کردید ، مخصوصا مادر شوهرتون

همینجوری رفتار کنید باهاشون ، بی فرهنگا

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️
شما هم یکی هستی مثل اون بچه که بخاطر عدم تربیت صحیح خانواده بدون اینکه کسی مقصر باشه بهش آسیب میزنی. ...

برو بابا تو خودت مثل اون بچه ای که قشنگ میفهمه چجوری به بقیه اسیب بزنه بعدش مظلوم نمایی کنه 

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همش میگه چشمم درد میکنه. میخواستم امروز خودم ببرمش متخصص. مادر پسره زنگم زده هر جا ببری من قبول ندار ...

یه دکتر متخصص خوب ببرش 

دکترای بیمارستان خوب نیستن

در خواست دوستی آقایان  پذیرفته نمی‌شود. 
از ساعت ۹تا ۱۲ مدرسه بودیم اول مادرشوهرم رفت مدرسه بعد پدرشوهرم و نیم ساعت بعد من رفتم. هر کدوممون ج ...

واااای از تصور اینکه یکی همچین بلایی سر پسرم بیاره تو مدرسه دلم میخواد اون بچه رو جر بدم چه خونواده بی فرهنگ و بی لولی داره که از بی تربیتی بچشون میخندن

توام چشمای مادر بچه رو فشار بده تا بفهمه شوخی چه حسی داره...شکایت کنید ازشون بچه رو حتما ببرید چشم پزشکی ...به هیچ وجه کوتاه نیایید خیلی خطرناکه...مردم چقدر روانی شدن 

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰
انتظار دارید با همچین بچه ای که خیلییی هم بچه نیست ، کلاس سومه حداقل ۹ سالشه با ملایمت و ناز و نواز ...

بله تا حدی روانشناسی خوندم.

من نگفتم ناز و نوازش تاپیک قبلش هم گفتم مقصر اول استاتر که همون پارسال پیگیری نکرد الان هم بجای اینکه بره کلانتری و پزشک قانونی و گرفتن طول درمان و شکایت 

دقیقا ع

مثل همون بچه نابالغانه رفتار کردن 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.
یعنی هم باعث و با نی این مشکل هستند و هم به خودشون اجازه میدن تعیین تکلیف کنند برای اینکه کجا بچه رو ...

چیکار کنم من خودم متخصص نوبت گرفتم اون زنگ زده میگه من هرجایی قبول ندارم باید ببریم فلان بیمارستان.دیگه مغزم نمیکشه. مادرشوهرمم حرف شما رو میزنه میگه خودمون ببریمش. 

چیکار کنم من خودم متخصص نوبت گرفتم اون زنگ زده میگه من هرجایی قبول ندارم باید ببریم فلان بیمارستان.د ...

نه اصلا قبول نکنیا 

برو شکایت کن 

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
برو بابا تو خودت مثل اون بچه ای که قشنگ میفهمه چجوری به بقیه اسیب بزنه بعدش مظلوم نمایی کنه

شما حرف بعدیتم درسته.

حالا برو یه روانپزشک پیدا کن تا این تروماهایی که حمل میکنی که باعث میشه مثل اون بچه به بقیه پرخاش‌کنی و برات حل کنه 

امضامو بخون و دیگه هم ریپلایم نکن چون جواب نمیدم.

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.
بله تا حدی روانشناسی خوندم.من نگفتم ناز و نوازش تاپیک قبلش هم گفتم مقصر اول استاتر که همون پارسال پی ...

مادرش میگفت اصلا پارسال خبر نداشته. مثل اینکه مدیر اصلا بهش نگفته بوده. ولی مدیر به من گفت خودم زنگ به اولیاش زدم قرار شد تکرار نکنه. بعد من مدرسه عوض کردم نمیدونستم اینم میاد مدرسه جدید

چیکار کنم من خودم متخصص نوبت گرفتم اون زنگ زده میگه من هرجایی قبول ندارم باید ببریم فلان بیمارستان.د ...

پس ناچارین که شکایت کنید و ببرید پزشکی قانونی و قانون هزینه ها رو ازشون می گیرن. 

2810