2777
2789
عنوان

مامانایی ک بچه ی زیر یکسال دارین چجوری میگذرونین

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 35 پست
اون که بله واقعا بچه داری خیلی سخت تر از کار بیرونه

دقیقا من خودم شاغلم و هردوش‌رو‌تجربه‌کردم ،کار بیرون یه سری وظیفه بت میدن روتین انجام‌میدی ولی بچه داری مخصوصا روزای اول‌ خیلی ترسناکه آدم میترسه بهش دست بزنه انقدر ظریفه و تا گریه میکنه دلت آشوب میشه که چی شد چیکار کردی باهاش 

پسر من۲۰ماهشه شبا هر دوسه ساعت بیدار میشد برای شیر خوردن هم خودش بدخواب میشد هم من ماه پیش شیرمو قطع کردم و دیگه ندادم الان قشنگ تخت میخوابه تاصبح فقط یکبار بیدار میشه میره دستشویی و میاد میخوابه تا۸.۹صبح 

شوهرم تو بچه داری کمک نمیکرد چون بلد نبود میترسید ولی تو کارای دیگه کمک میکردو شرایطو درک میکردانتظار زیاد نداشت ازم . بچه اولم دخترم خیلییی بچه خوبی بود شبا تاصبح جیک نمیزد منتها بامادرشوهر زندگی میکردم اون اذیت میکرد شوهرمو پر میکرد که دعوا کنیم خاطره خوب ندارم از اوننوقع

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من الان پسرم دوسالشه ولی از روز‌اول‌شوهرم‌ تو همه چی شریک‌بود شبا شیرش میدادم و میدادمش دست شوهرم‌ و ...

سر کار مگه نمیرفت

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
من الان پسرم دوسالشه ولی از روز‌اول‌شوهرم‌ تو همه چی شریک‌بود شبا شیرش میدادم و میدادمش دست شوهرم‌ و ...

خدا شوهرتو خیر بده شوهر من چون بیرون کار می‌کنه میاد خونه فقط یا میخابع یا گوشی بازی می‌کنه کلا نیم ساعت شاید بچه رو نگه داره 

پسر زیر یکسال 🤱
الان چطوره کدوم مرحله و سنشون سخت ترع؟

سخت بودتاازشیرگرفتم بهترشد. دیگ شبا میخابه

مادر سه فرزندم دوتا پسر یه دختر. تااینجای زندگی خوشیام ناچیز بود غمام فراوون. بگذره ببینیم چی میشه

خدا شوهرتو خیر بده شوهر من چون بیرون کار می‌کنه میاد خونه فقط یا میخابع یا گوشی بازی می‌کنه کلا نیم ...

باهاش حرف بزن بچه مال اونم هست ، یه روز‌ بذارش پیشش و‌برو‌بیرون بگو وقت دکتر داری بذار دوسه ساعت باهاش تنها باشه ببینه چقدر سخته تا بتونه درکت کنه 

چرا میرفت الان منم میرم سرکار دیگه نباید بچمو‌گردم‌بگیرم 😁؟

خوب میگم صبح میخواست سرکاربره شب میخواست بخوابه

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

خوب اون دیگه شوهرنیست ملائکه.اس.قدرشو بدون.خداپسرتم نگهداره

باهاش حرف بزن بچه مال اونم هست ، یه روز‌ بذارش پیشش و‌برو‌بیرون بگو وقت دکتر داری بذار دوسه ساعت باه ...

ن بابا بچه رو به چوخ میده بهش اعتماد ندارم بچه بدم دستش اونم اعتقادش اینه نگه داری بگه وظیفه ی مادره 🫤هعی

پسر زیر یکسال 🤱
2810