2777
2789
عنوان

پسرم رو بردم مهد کودک بیاین توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 55 پست
نه البته کلاسش تو خانه بازی بودمدام می‌ره سراغ بازی۳ سال و نیمه

مثل پسر منه پس بزارش چندماه بره‌منم ب مربیش گفتم یک ماه میارمش ببینم چطور هست البته یک روز دیگ رفته بود جایی دیگ اون مربیش گفت اروم نشست سر کلاس نمیدونم راست گف یا دروغ

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢
الانم که یکساعته اونجاست چه توقعی داریبعد چند روز درست میشه

خداکنه بخدا این روزا همش اشوبم تاپیک هام نگاه کنی همش در مورد پسرم هست؛کلا حس میکنم تاخیر داره مثلا ب اسمش ۹ماهگی واکنش نشون داد ۹ماهگی دیگ اخرین فرصت هست ک ببینن بچه سالم هست یانه پسر منم دقیقا ۹ماهش بود اوکی داد

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثل پسر منه پس بزارش چندماه بره‌منم ب مربیش گفتم یک ماه میارمش ببینم چطور هست البته یک روز دیگ رفته ...

راستش بنظرم الان مهد خوب خیلی کم پیدا میشه

مثبت مربیان انتظار دارن بچه ۳ ساله بدون شیطونی بشینه یه گوشه اینان انگار حوصله ندارم

بنظر من توقع ما مادران زیاد شده

آخه والا بچه ۳ ساله خیلی کوچیکه برای حرف گوش کن شدن

نمی‌دونم من از سر ماه می‌خوام ببرم گفتار درمانی

مهد هم اوولش باید برم مهد استاندارد کلاس های مادر و کودک دارن تا بچه کم کم از مادر جدا بشه

من اصلن سمت مهد های که میگن بچه رو بزار برو نمیرم

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
راستش بنظرم الان مهد خوب خیلی کم پیدا میشهمثبت مربیان انتظار دارن بچه ۳ ساله بدون شیطونی بشینه یه گو ...

ی روز پسرم رو بردم ی مهد دیگ خیلی فضاش کوچیک بود مرییشون هم تازه کار بود ولی اینی ک بردم قبلا پسر بزرگمم‌میبردم فضاش خیلی بزرگه مربی هم خیلی با سابقه هست من اصلا یادگیری پسرم برام مهم نیس فقط میخام مثل ی بچه نرمال بشینه سر کلاس بلند نشه توجه داشته باشه ب حرفهای مربیش

ی روز پسرم رو بردم ی مهد دیگ خیلی فضاش کوچیک بود مرییشون هم تازه کار بود ولی اینی ک بردم قبلا پسر بز ...

این مسئلع از نظر شخص من برای بچه ۳ ساله خیلی زوده

الان والا پسرای  ۷ و ۸ ساله ابتدایی هم اینجوری نیستند

من خودمم راجب این مسئله نگرانم

اما اگر بدونم فعلن برای پسرم زوده

تا ۴ سالگی صبر میکنم

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
این مسئلع از نظر شخص من برای بچه ۳ ساله خیلی زودهالان والا پسرای ۷ و ۸ ساله ابتدایی هم اینجوری نیست ...

پسر من ۳ماه دیگ میشه ۴سالش خیلی پشیمونم چرا پارسال نذاشتمش مهد مطمعنم اگ گذاشته بودم حداقل تا الان پیشرفتش بیشتر بود 

پسر من ۳ماه دیگ میشه ۴سالش خیلی پشیمونم چرا پارسال نذاشتمش مهد مطمعنم اگ گذاشته بودم حداقل تا الان پ ...

من الان ۳/۵ هست استرس دارم می‌خوام بزارم

پسر شما خودش می‌ره دستشویی؟؟

شلوارش رو در میاره میره؟؟

خودش غذا میخوره؟؟

پسر من چون گفتارش خوب نیست من استرس دارم

من الان ۳/۵ هست استرس دارم می‌خوام بزارمپسر شما خودش می‌ره دستشویی؟؟شلوارش رو در میاره میره؟؟خودش غذ ...

پسرم جیش رو خودش میره ولی دستشویی شماره ۲ رو نه!

غذا هم چند روزی هست میزارم خودش بخوره ولی تو مهد کیک و ابمیوه یا بیسکویت و میوه میگن بیارن؛بنظرم بفرست خیلی تاثیر داره رو گفتار پسر من گفتارش فقط جمله هست از کلمات اضافه استفاده نمیکنه البته منظورش میرسونه مشکلم اصلا این نیس چون میدونم خوب میشه ولی حواسش ک جمع نیس نگرانم

خب عزیزم روز اولیه که رفته همه چی واسش جذابه در مورد تربیت بچه باید خیلی صبور باشی

مربیش زنگ زد رفتم اوردمش گفت اصلا ب حرفم گوش نمیده توجه‌نمیکنه ی جایی رو معرفی کرد گفت ببر ازش غربالگری بگیرن باهاش کار کنن ی کم بهتر شد بیارش اینجا