2777
2789
عنوان

پسرم رو بردم مهد کودک بیاین توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 55 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۳سالو۹ماهش هست بچها ۳ساله اونجا ایقد حرف گوش کن بودن خودم اونجا بودم هرچی صداش میزد میگفت بیا بشین پ ...

خب اونا اولین روزشون نبود 

بعدش بچه ها متفاوت هستن 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ولش کن بابا رو بچه ایراد نزار ..‌برای چی میزاری مهد مکه خودت کجا میری خیلی کوچیکه بهترین جا الان بر ...

میخام یاد بگیره بمونه سر کلاس با جوش اشنا بشه یاد بگیر معنی کلمات رو مثلا پسرم معنی شبیه هم هستن یا روشن خاموش رو جاب جا میگ یا خیلی کلمات رو معنیشون رو نمیدونه 

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢
۳سالو۹ماهش هست بچها ۳ساله اونجا ایقد حرف گوش کن بودن خودم اونجا بودم هرچی صداش میزد میگفت بیا بشین پ ...

اون بچه هایی که بی چون و چرا حرف بزرگتراشونو گوش میدن تو آینده به مشکل میخورن

به خدا راست میگم

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
۳سال و۹ماهش هست نگرانم نکنه نتونه چیزی یاد بگیره یا نتونه رو کلاس بمونه نمیدونی خو تو دلم چ آشوبی هس ...

واااااا عزیزم اون همش سه سالشهههههههه 

بچت خیلی نرماله الکی عیب نزار روش 

تازه روز اولشم بوده بزار دو هفته بگذره قلق اونجا دستش بیاد بعد قضاوتش کن مامان خوب 😘😘

پسرم منم میبرم کلاس یک ساعتها اصلن نمیشینهبا بقیه بچه ها هم کنار نمیادنمی‌دونم چیکار کنم؟یکم پرخاشگر ...

یعنی معلمش بگ بشین سر جات دفترت رو دربیار انجام نمیده؟

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢

عزیزم پسرت بار اولشه تو مهد رفته محیط جدیده وسایلا جدیده بچه ها جدیدن طبیعیه تا چند روز اول همش سرش اینور اونور باشه بچه هست پسر من تا هفت هشت سالگی محیط جدید می‌رفتیم همش داشت میگشت چیزای جدید کشف کنه و تجربه کنه به خانم مربز هم زنگ نزن اونا از خداشونه  از بچه ایراد بگیرن 

اسی جون بنظرم باید یه مدت بگذره تا عادت کنه به محیط بعد اگه بازم توجه نکرد نگران بشی.والا بچه های کلاس اول هم تا یکی دوهفته اول معلم رو حساب نمیارن و کار خودشونو میکنن

لطفا برای آمرزش روح مادرم یه صلوات بفرستید .ممنون
یعنی معلمش بگ بشین سر جات دفترت رو دربیار انجام نمیده؟

نه البته کلاسش تو خانه بازی بود

مدام می‌ره سراغ بازی

۳ سال و نیمه

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
پسر منم وقتی میره مدرسه همینطور هست ولی خب این پسرم رو از مجبوری بردم ببینم میتونه بمونه سر کلاس ۳سا ...

به نظر من اگر پسرتون مشکلی هم داشت اون مربی اجازه نداشت روز اول اعتراض کنه 

و اینکه از بچه سه ، چهار ساله نمیشه انتظار داشت تا یک چیزی گفتی گوش کنه بیشتر بقیه باید به حرفشون گوش،کنن کمتر اونا

به نظر من نگران نباش .

عزیزم اگه در مورد اتیسمو اختلال توجه حساسی نگران نباش به همین راحتیا نمیشه انگ زد بچت سالمه روزای او ...

نه گلم مطمعنم اوتیسم نیس میگ شاید اختلال توجه داشته باشه چون خیلی حواسش پرت هست مثل بچه های دیگ فرز نیس ولی تو بعضی چیزا خوبه مثلا صلوات رو امروز داشتم بلند میخوندم براش من اخرش رو نمیگم وعجل فرجهم* دیدم صلوات ک تموم شد خودش اینو گفت فک کنم مامانم قبلا گفته از اونجا یاد گرفته چون خودم  ک نگفته بودم اصلا بهش

2810