2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
مشکل من یه چیز دیگست که تاپیک زدمعنوان دوتا تاپیک قبلمو بخون

من در مورد خودم گفتم مگه سوالت این نبود که چرا موندین

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
پس باید تاوان اشتباهشون رو هم پس بدن! ببین گلم ازدواج ی مسئولیته، قاعده داره، اصول داره، کسی ک حتی ق ...

من یکی رو دوس دارم که تازه دوروزه داریم درمورد مهریه حرف میزنیم

میگه مهریه اخرش ۷ تا قبول میکنه

میگم مهریه نمیخوام اما تمام حقوق برابر رو بده میگه حق طلاق و خروج از کشور نمیدم

من میگم ۱۱۴ تا سکه باشه همه حقوق واسه خودت اما نه مهریه قبول میکنه نه حقوق برابر 

نمیدونم چه غلطی کنم 😭😭😭

2804
من بخاطر عصبی بودن وبی احترامی هاش وفوش دادنش و خصوصااااااا بددل بودنش.. تو 3ماه ده بار گذاشتم رفتم ...

تو سه ماه ۱۰ باااار😂

امیدوارم دوباره بر نگرده به تنظیمات کارخانه😂🤦‍♀️

اخلاق بدش اونقدر حاد نیس ک بخام جدا شم (غیرتیه ،شکاک نیس غیرتیه)

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
2805

شوهر منم معتاده و بیکار و بددهن با همه درگیره ،حتی با خانواده اش دیگه هیچ کس نمیاد خونه مون ،منم جایی نمیرم خیلی دلم می خواست برم ولی بچه هام اگه یه درآمد ویه خونه داشتم اونا رو بر می داشتم ومی رفتم

2801