2777
2789
عنوان

همچی فیک شده همچییییی😐

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 58 پست
نمیدونم چیکار کنم دیگهبرم دکتر دکتر بنویسه ؟

نمیدونم تاحالا تجربه نداشتم دکتر بنویسه نمیدونم چطوره

قیمت‌ها گرونن من خوابگاهم زیاد پول دستم ندارم اینجا هم هواش گرمه و آفتابی انگار نه انگار پاییزه رسما زمستونه یه جورایی تو جنوب کشورم گفتم یه ضدآفتاب بگیرم هرچی میگردم یکی که خوب باشه قیمتش مناسب باشه هنوز پیدا نکردم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لافارر درمالوگ وچه ویتالیر ژنو نیتروژینا کلینیک ایزدین سی گل سراوه سنتلا کزارکس پیکسی اینا خوبن 👍🏻 ...

از ایرانیاش کدوم بهتره بنظرت

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ // p 650
2803

عزیزم من بیوتی تراپیستم شما اول باید 

یه شوینده بخری 

بعد تونر 

بعد آبرسان  

بعد مرطوب کننده 

همه محصولاتت. روش dry نوشته باشه 

حتما آبرسانتو رو پوست مرطوب بزن 

و بعدش روش مرطوب کننده بزن 

از صابون شامپو بچه وازلین آبلیمو خمیر دندان و... اصلا برای پوستت استفاده نکن 

هرچیزی ک در تماس با پوستت هست مثل روبالشی صفحه گوشی و... ر و تمیز کن

اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 
هیچی مثل صابون گلنار و سفیدآب نمیشه برای پوست چربهروز با صابون گلنار بشور بعد یه آبرسان بزنهفته ای د ...

اتفاقا صابون اصلا گزینه‌ی مناسبی واسه پوست نیست

پوست به طور طبیعی باید یکم چربی روش داشته باشه صابون خیلی زیاد چربی روی پوست رو پاک میکنه در نتیجه پوست دوباره تولید چربی میکنه تا اون چربی مورد نیاز رو حفظ کنه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
هیچی مثل صابون گلنار و سفیدآب نمیشه برای پوست چربهروز با صابون گلنار بشور بعد یه آبرسان بزنهفته ای د ...

پوستم‌ خشکه صابون بزنم واویلا…

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ // p 650
2804
نمیدونم تاحالا تجربه نداشتم دکتر بنویسه نمیدونم چطورهقیمت‌ها گرونن من خوابگاهم زیاد پول دستم ندارم ا ...

منم خوابگاهم

و‌جنوب کشور

😂😂

فقط محصولات پوستی کره‌ای

میدونم ک محصولات خارجی عالین اکثرا

ولی خب مشکل اینجاست اصلش به سختی پیدا میشه

2805
منم خوابگاهمو‌جنوب کشور😂😂

پس همدردیم😅

من مامانم مرطوب‌کننده رو هم با خودش برده من اینجا دارم ترک ورمیدارم🚶‍♀️

لافارر درمالوگ وچه ویتالیر ژنو نیتروژینا کلینیک ایزدین سی گل سراوه سنتلا کزارکس پیکسی اینا خوبن 👍🏻 ...

وای وای کامان افتضاحه

----یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  
2801