راهکار هایی داد که مثلا از افسردگی بعد زایمان جلو گیری کنیم چطوری و اینا
مخصوصا گفت به اون اطرافیان بی عقل و احمق خودتون بگید 🤣🤣🤣🫥انقدر نزنید تو سر مادر که چرا بچت ریزه چرا شیر نداری و... همه اینا جمع میشه باعث افسردگی اون مادر میشه
میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
من تصمیم گرفتم اگر دوباره باردار شدم تا ۴ماه به کسی نگم
بعد زایمان هم برم خونه خودم تنها باشم
تاکمتر اذیت بشم
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
مادرشوهر من دیگه میگه پسر باشن، دو قلو باشن ،تپل باشن،یکی ۵ کیلو باشن،یکیشم بده به من،گفتم باشه دستگاه چاپ دارم چاپ میکنم میدم تحویل ،حیوون خونگیه مگه که یکیشو بدم به تو😑🚶🏼♀️
گفت شیوه زندگی درست گفت اطرافیان باید درکتون کنن که شما تازه زایمان کردید سیستم بدنتون عوض شده نوزاد ...
خب اطرافیان درک نمیکنن
حالا میخوای چیکارکنی😅
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏